Hlavní obsah

Pořádně žhavé Tokio! Sexy kráska už se těší, až to rozbalí

Berlín/Praha

Nejkrásnější. A pro řadu fanoušků i médií taky nejvíce sexy atletka na světě Alica Schmidtová už nadšeně vyhlíží blížící se olympijské hry. „Tokio volá," napsala ke své fotce s pěti kruhy. Atletka, kterou australský časopis v roce 2017 označil za nejvíce sexy sportovkyni na světě, moc touží po úspěchu. Chce přesvědčit fanoušky o tom, že je sice krásná, ale na prvním místě je u ní sport. Právě díky němu chce být populární a známá.

Foto: @alicasmd

Německá atletická hvězdička Alica Schmidtová už nadšeně vyhlíží blížící se olympijské hry.

Článek

Když se objevila zpráva, že se Schmidtová v nabité konkurenci německé reprezentace podívá do Tokia, byla krásná atletka štěstím bez sebe. Hned se také nadšeně pochlubila fanouškům na sociálních sítích (má jich 1,7 milionu) a příznivcům se také jistě muselo rozbušit srdce radostí, že uvidí svou oblíbenou hvězdu na čtyřstovce v akci i na OH.

„Je to neskutečný pocit. Jsem moc vděčná a nadšená. Zažiju něco, o čem jsem snila od chvíle, kdy jsem začala závodit. Už se nemůžu dočkat," napsala dvaadvacetiletá krásná německá hvězdička, který v minulosti odmítla nabídku k focení pro prestižní pánský magazín Playboy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

Bodovat chce totiž jen a jedině na závodní dráze. Experty zaujala v juniorské kategorii, ale letos už zářila i mezi největšími světovými hvězdami, takže se Schmidtové povedlo vybojovat místo ve štafetě pro halové mistrovství Evropy v Polsku. Ve finále sice nenastoupila, takže se nepodílela na vybojování šesté příčky, teď se ale očekává, že na OH přijde její šance.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený ᗩlica Ѕchmidt (@alicasmd)

Německá atletická asociace na svých webových stránkách potvrdila, že se Schmidtovou počítá nejen do olympijské ženské štafety na 4 x 400 metrů, ale také do smíšené štafety. Ta se objeví na Hrách premiérově. Dá se očekávat, že na sportovním svátku, který byl kvůli pandemii koronaviru o rok odložen, si krásné blondýnky všimne další porce příznivců a její popularita raketově poroste.

Němka však sveřepě tvrdí, že je překvapena tím, že se jí dostalo pocty, když byla vyhlášena nejvíce sexy sportovkyní světa. „Nevím, proč jsem získal tento titul. Sport je u mě jasně na prvním místě," opakovala pořád dokola německá hvězda. „Na Instagramu jsou tisíce dívek, které vypadají dobře a stále nemají tolik fanoušků. Takže je jasné, že jsou důležité i moje atletické úspěchy. Musíte mít něco, čím lidi zaujmete," dodala Schmidtová.

Reklama

Související témata: