Hlavní obsah

Nevídané. Skateboardista srazil kameramana během olympijského závodu

Tokio

Sport jako skateboarding nabízí řadu odvážných a poměrně rizikových prvků, které mohou skončit zraněním. V nebezpečí se ale při této disciplíně může ocitnout i někdo jiný než samotný závodník. O tom by mohl vyprávět jeden z kameramanů, který během olympijského závodu musel čelit srážce s Australanem Kieranem Woolleyem.

Foto: Ben Curtis, ČTK/AP

Australský skateboardista Kieran Woolley srazil jednoho z kameramanů během olympijského závodu.

Článek

Už během kvalifikační jízdy v Ariake Urban Sports Parku došlo k pořádnému pozdvižení. Australan Woolley během své jízdy srazil kameramana, který upadl na beton.

Sedmnáctiletý skateboardista se dostal do nepříjemné situace při jízdě na zábradlí, vše skončilo pádem a k následnému vražení do jednoho z kameramanů.

Skateboardista se hned šel ujistit, zda je sražený kameraman v pořádku. Ten se ukázala jako pravý profesionál a i přes kolizi stále natáčel dění závodu. Nakonec si spolu oba muži plácli a podle zdviženého palce nahoru bylo jisté, že se nikomu nic vážného nestalo.

Foto: Ben Curtis, ČTK/AP

Australan Kieran Woolley se ujišťuje, že je kameraman po pádu v pořádku.

Navzdory této havárii si sedmnáctiletý Australan zajistil postup do finále z druhého místa. Jeho týmový parťák Keegan Palmera se postaral o senzaci, když skvělým výkonem zajistil Austrálii zlatou medaili, zatímco Woolley skončil až pátý.

Reklama