Hlavní obsah

Měsíc budeš moje společnice a vyděláš miliony! Atletická Barbie šokující nabídku odmítla

Vyděláš 200 000 dolarů (přes pět milionů korun za měsíc). Stačí maličkost, měsíc budeš pracovat jako luxusní společnice. Stříbrná medailistka z mistrovství světa byla v šoku. „Dostala jsem tuhle nabídku na svém instagramu," svěřila se pohledná ruská skokanka do dálky Darja Klišinová v rozhovoru pro sports.ru. Neznámému chlípníkovi prý dala košem. „Takové nabídky mě nezajímají," napsala.

Foto: Profimedia.cz

Darja Klišinová na archivním snímku z MS v Londýně v roce 2017.

Článek

Devětadvacetiletou hvězdu, která momentálně žije v USA, fanoušci obdivují celé roky. Před pár lety se o ní psalo jako o královně krásy a zazněl i návrh, že pokud by legendární panenka Barbie měla mít někdy podobu atletky, tak by měla být vzorem právě Klišinová. A elitní magazíny se předháněly s nabídkami na focení. Sama Ruska nešetřila snímky na sociálních sítích a fanoušci byli ve varu.

Před nedávnem to ale jeden z nich pořádně přehnal. „Bylo mi nabídnuto, abych měsíc fungovala jako luxusní společnice. Zpráva mi přišla před pár měsíci na instagram a to od neznámé osoby z USA," svěřila se Ruska žijící v Atlantě. Nabídka ji vykolejila. „Nic podobného jsem nečekala. Odpověď byla okamžitá a jednoznačná. „Nabídka mě nezajímá."

Jenže osoba, která atletku oslovila, se nevzdávala. „Počkej, neodmítej to hned. Ani nevíš, jaké podmínky a finance nabízím," pokračovala v šokující zpovědi. „Ta částka byla opravdu obrovská, byla šílená," svěřila se. Šlo o sumu dvou set tisíc dolarů za měsíc.

Ruska, která v roce 2017 na mistrovství světa v Londýně brala stříbrnou medaili, měla zamotanou hlavu. O nabídce neuvažovala, ale vrtalo jí hlavou, proč k tomu všemu došlo. „Opravdu vypadám jako žena, která by s něčím takovým souhlasila?" vyděsila se.

Pravdou je, že Klišinová neměla v minulosti problém s focením, kde ukázala fanouškům krásné křivky svého těla. Teď tvrdí, že se u toho cítila nepříjemně.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Меня часто спрашивают, как я ухаживаю за волосами 💇‍♀️ Действительно, светлые и длинные волосы сами по себе очень уязвимые, а если ещё учесть тренировки, солнце и съемки? Во время тренировок 🏃‍♀️ голова потеет, плюс волосы подвергаются климатическим воздействиям ☀️ 💦 ⠀ Во время съёмок 🎥 горячий воздух из фена, воздействие нагретых поверхностей плойки или утюжка хоть и придают волосам желаемую форму, но на их здоровье влияют весьма не с положительной стороны🤔 ⠀ Поэтому я решила провести прямой эфир с экспертом в этой области, стилистом-визажистом Ольгой Лисовой @lisova_stylist. Расскажу о том, как сама ухаживаю за волосами, а Ольга поделится актуальными профессиональными советами ухода, как быть самыми красивыми и обворожительными, и не только для женщин💃🏼, но и для мужчин 🕺🏼 ⠀ ⏰ Эфир состоится в четверг, в 20:45 (мск) Не пропустите 😉 ⠀ Если у вас есть вопросы, на которые вы хотели бы услышать ответы в прямом эфире, пишете ниже в комментариях 👇🏼 ⠀ #всемздоровья #берегитесебя #dariaklishina #уходзаволосами #блондинка #красивыеволосы #hair #beauty #blonde #hairstyle

Příspěvek sdílený The official Darya Klishina (@dariaklishina),Kvě 5, 2020 v 5:41 PDT

„Se svým tělem jsem spokojená. Nemám se za co stydět, ale bylo to trochu moc," vzpomíná na chvilky před objektivem. „Když mi řekli, abych si svlékla šaty, necítila jsem se dobře a bylo to jasné znamení, že to není v pořádku," konstatovala dvojnásobná šampionka z halového MS a dala jasně najevo, že podobné věci už nemají v jejím životě místo.

Reklama

Související témata: