Hlavní obsah

Šťastlivec! Na Twitteru si vybojoval rande s krásnou atletkou Jonesovou

Washington

Bubbymu Lylesovi se vyplní sen mnoha mužů: na rande si vyrazí s kráskou atletických oválů Lolo Jonesovou. Jednadvacetiletý student Georgia State University totiž splnil podmínku, kterou si americká překážkářka pro setkání vymínila, na Twitteru se mu podařilo rozeslat vzkaz mezi více než 150 000 uživateli sociální sítě. A třicetiletá sexy Lolo, která je stále nezadaná, kývla.

Foto: Profimedia.cz

Americká překážkářka Lolo Jonesová.

Článek

„Když dosáhnu hranice sto padesáti tisíc retweetů, Lolo Jonesová se mnou půjde na rande. Pomozte mi!" avizoval Lyles před dvěma týdny na svém twitterovém účtu.

Co se zprvu zdálo jen jako zbožné přání, se nakonec stalo skutečností. Ve čtvrtek mladík tweetoval, že magická hranice padla!  K jejímu pokoření mu podle jeho slov pomohla i zámořská média, která o nevšední sázce informovala.

Pohledná atletka z Louisiany je silně věřící křesťankou, loni se dokonce v pořadu Real Sports vysílané na televizním kanálu HBO svěřila, že je ještě stále panna. „Bude mi potěšením vás poznat," napsala Lylesovi na Twitteru, kde údajně patří mezi sportovci k nejaktivnějším.

Kdy a kde k setkání dojde zatím není jasné. Dvojnásobná světová halová šampiónka nad překážkami, kterou mohli tuzemští příznivci atletiky sledovat na Zlaté tretře v Ostravě, má nabitou sezónu. Navíc se pustila i do Světového poháru v jízdě na bobech, kde se chce prosadit i do amerického týmu pro olympijské hry v Soči.

Letos v lednu získala ve své nové disciplíně na světovém šampionátu ve Svatém Mořici zlato v neolympijské soutěži týmů.

Reklama

Související témata:
Rande
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články