Hlavní obsah

Tajemný nález. Manželka zesnulého Bryanta si andělskou obálku nechala k narozeninám

Los Angeles

Dojemné a tajemné zároveň. Alespoň tak líčí příběh s nečekaným nálezem manželka v lednu tragicky zesnulého Kobeho Bryanta. Před pár dny nečekaně objevenou obálku od legendárního basketbalisty si nechala jako překvapení k 38. narozeninám, které v době jejího přetrvávajícího smutku připadly na 5. května.

Foto: Sport.cz

Kobe Bryant s manželkou Vanessou.

Článek

"Počkám na otevření tohoto dopisu do mých narozenin. Mám něco, na co se můžu těšit," napsala na sítě před pár dny Kobeho manželka Vanessa.

Příběh jejich lásky byl plný vášně. Poznali se, když Vanesse bylo sedmnáct. Začali spolu chodit v roce 1999, poté co se setkali při natáčení videoklipu, ve kterém Vanessa hrála. Šest měsíců po zasnoubení si párek v roce 2001 řekl ano. A zůstal spolu 20 let. V neděli 26. ledna však Bryant zahynul při pádu vrtulníku. Zemřela s ním i jedna z jeho čtyř dcer, třináctiletá Gianna Maria a dalších 7 osob.

Tajemný nález jí vztah připomněl. "Lásce mého života." stálo prý na obálce. Bryant na ni měl nechat zobrazit manželku s andělem. Dovnitř se prý podívala vskutku až v den narozenin. Co tam bylo? To už si nechala pro sebe...

Reklama