Hlavní obsah

Nová a lepší smlouva za sex? Nikdy! Hvězda popsala nechutné vydírání

Drsná, ale upřímná. Basketbalová hvězda Milica Dabovičová odhalila, jak to občas funguje v zákulisí sportu pod bezednými koši. Atraktivní a přitažlivá dáma přiznala, že mnohokrát čelila nabídkám k sexu. „Nikdy jsem neměla sex s šéfem klubu, vždy jsem odmítla a jsem na to hrdá," tvrdí v drsné zpovědi pro deník Alo.

Foto: Sport.cz

Srbská basketbalistka Milica Dabovičová.

Článek

Bývalá kapitánka srbského národního basketbalového celku tvrdí, že nešlo o ojedinělý případ. Nabídkám čelila opakovaně. „Když jsem odmítla, tak mě za tři měsíce z klubu vyhodili a ještě jsem za tu dobu ani nedostala výplatu," prozradila hvězda, která na OH v Riu v roce 2016 brala bronz.

„Stalo se mi, že jsem s nějakým klubem podepsala smlouvu. Když jsem angažmá začala, přišel telefon, kde jsem byla danou osobou požádána, abych se s ní vyspala. Odmítla jsem a opustila klub," svěřila se blondýnka, aniž by prozradila bližší podrobnosti.

Na své chování je patřičně hrdá. Nechtěla si touto cestou vysloužit lepší kontrakt a větší výdělky. „Jsem šťastná, nikdy jsem kvůli smlouvě a penězům neudělala takové věci," konstatovala. „Teď se můžu sama na sebe podívat do zrcadla," dodala 173 centimetrů vysoká dáma, která váží 63 kilogramů.

Během hráčské kariéry mezi lety 1998 a 2016 hrála Dabovičová celkem v osmnácti klubech. Většinou působila v Srbsku.

Reklama

Související témata: