Hlavní obsah

Senzační odhalení! Hvězda se svlékla pro pánský časopis. Miluji sex, přiznala

Hvězda zámořské soutěže to pořádně rozjela, když se rozhodla svléknout pro prestižní pánský magazín Playboy a přidala k tomu i řadu pikantních zajímavostí ze svého života. „Miluji sex," přiznala Elizabeth Cambageová, která hraje WNBA za Las Vegas Ace a drží rekord soutěže. V duelu proti New York Liberty v roce 2018 zaznamenala 53 bodů.

Foto: Sport.cz

Hvězdná basketbalistka Elizabeth Cambageová se svlékla pro pánský magazín Playboy.

Článek

Devětadvacetiletá rodačka z Londýna se rozpovídala o tom, jak ji z pohledu sexuality brzdí profesionální sport a očekávání veřejnosti s tím spojená. „Co je na tom zvláštního, že mám ráda sex? Proč to tajit, jsem přece člověk jako každý jiný, jen jsem trochu víc vyrostla. Jako hvězda tohle nesmím cítit?" rozjela se v rozhovoru.

Média a fanoušci často hvězdy stylizují do nějaké životní role, skutečnost ale bývá podle basketbalistky úplně odlišná. „Celá společnost ode mě chce, jen abych seděla, držela hubu, chodila trénovat a hrála svůj sport," pojmenovala bez skrupulí, jak se cítí.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

a blessing and a honor 💖🐰 thank you @playboy for this feature. this one goes out to anyone who isn’t empowered or confident in their own skin and sexuality. I spent so many years as a teenager hating myself, trying to shrink myself in to someone I’m not. I really do hope my self love can help inspire those struggling to love their reflection, because I promise you, you are beautiful and lovable just the way you are!!! also thank you too the amazing team for making me feel so comfortable and loved on set. I was so nervous the day of the shoot, but the whole day I felt like I was shooting with my best friends 😭❤️ to read the article; LINK IN BIO 😘 EC xx Photographer: @nicolbiesekphoto MUA: @sparkletafao Stylist: @drewtifulll

Příspěvek sdílený 𝕰𝖑𝖎𝖟𝖆𝖇𝖊𝖙𝖍 𝕷𝖎𝖟 𝕮𝖆𝖒𝖇𝖆𝖌𝖊 (@ecambage),Zář 29, 2020 v 7:44 PDT

Čelila i narážkám na svou sexuální orientaci, byla prý kvůli tomu pod tlakem a ostře sledovaná. „Dlouho jsem řešila, jak to vlastně mám. Jsem bi? Děje se něco, že mě nepřitahují dívky? Každý ode mě vždy čekal, že budu lesbička. Jenže já miluji muže," pokračovala ve zpovědi.

Přidala i jednu vzpomínku na dobu, kdy jí bylo osmnáct nebo devatenáct let. „Pamatuji si, jak to bylo, když jsem si tehdy oholila půlku hlavy a mámu hned zajímalo, zda jsem na holky. Tak jsem jí řekla. Ne, jen dobře vypadám s vyholenou hlavou," dodala basketbalistka.

Do povědomí fanoušků se zapsala i tím, že na olympiádě v Londýně předvedla během zápasu žen málokdy vídanou smeč do koše.

Reklama

Související témata: