Hlavní obsah

Za házení popcornu a plivnutí po hráči nesmí fanoušci NBA do haly

Fanoušek basketbalistů Philadelphie, který během zápasu NBA házel popcorn na hvězdu Washingtonu Russella Westbrooka, přišel o permanentní vstupenku. Do haly Wells Fargo Center má do odvolání zakázaný vstup na veškeré akce. Vedení Sixers se Westbrookovi za chování fanouška omluvilo.

Foto: Isaiah J. Downing, Reuters

Fanoušci na utkání play off NBA - ilustrační foto.

Článek

Incident se odehrál ve středečním utkání osmifinále play off NBA poté, co si Westbrook poranil kotník a odcházel do šatny. "Na ulici by za mnou nepřišli a nehodili by mi popcorn na hlavu, protože všichni vědí, co by se stalo. Hráči by se měli začít více chránit, uvidíme, jak se k tomu NBA postaví," prohlásil rozehrávač Washingtonu, který prohrává v sérii s Philadelphií 0:2 na zápasy.

V zápase New York Knicks - Atlanta plivl fanoušek na rozehrávače hostů Trae Younga a vedení domácího klubu zareagovalo podobně - zakázalo mu vstup do Madison Square Garden. Omluvilo se Youngovi i Hawks. "Bylo to naprosto nepřijatelné, u nás v hale něco takového nebudeme tolerovat. Informovali jsme o tom příslušné orgány," uvedli Knicks. Young dal ve středečním zápase 30 bodů, ale porážce Atlanty nezabránil. Série je vyrovnaná 1:1.

Reklama