Hlavní obsah

Žena boří předsudky. Přesto není blázen

V rámci seriálu RunCzech funguje už dlouholetý projekt na podporu běhajících žen jakéhokoli věku a s jakoukoli kondicí. Přihlásit a zúčastnit se může každá žena. Women’s Challenge jim pomůže splnit si svou běžeckou výzvu. A patnáct z nich se dostane do finále a získá speciální podporu včetně zátěžových testů, tréninkových programů na míru a společných výběhů se zkušeným trenérem. Dnes přinášíme medailonek první z vyvolených.

Run Womens ChallengeVideo: Sport.cz

 
Článek

Co všechno musí přestát mladá maminka, chce-li se navrátit k aktivnímu životnímu stylu? Co může očekávat od svého okolí a svých nejbližších? Podpoří ji partner na její nelehké cestě za maratónem? A je to vůbec normální? Někteří příbuzní první finalistky jsou přesvědčeni o tom, že není.

Finále Johnson & Johnson Women's Challenge přináší do životů finalistek mnoho změn. Pozitivních. A jak uvidíte sami, nejen jim. Je to projekt, který hluboko nezasáhne jen patnáct finalistek. Ne vždy však bývají sportující ženy pochopeny. Trocha té dřiny za to štěstí, za tu radost a krásu ale nakonec přeci jen asi stojí, co říkáte?

Reklama

Související témata:
Michaela Kuklová