Hlavní obsah

Drsný útok na Koukalovou: Nekonečné lži a pokrytectví končí!

Moskva/Praha

Nechutné. Tohle si snad někdejší biatlonová hvězda nezasloužila. Když se v pondělí Gabriela Koukalová rozhodla oznámit definitivní konec kariéry, vypořádal se s tím známý ruský komentátor Dmitrij Gubernijev po svém. Bývalá hvězda mu nejspíš hodně ležela v žaludku, protože se ve svých vyjádřeních zrovna nemazlila a ve spojení s dopingem Rusy nešetřila. Tak jí to nakonec vrátil i s úroky. „Nekonečné lži a pokrytectví končí!" napsal na svém Instagramu.

Gabriela Koukalová o ukončení sportovní kariéryVideo: SportClient

 
Článek

Úvod příspěvku přitom nijak útočný nebyl, postupně však přecházel do ostřejšího a ostřejšího módu, českou hvězdu nešetřil.

„Ano, přátelé! Byly chvíle, kdy jsme s českou biatlonistkou Gabrielou Koukalovou komunikovali normálně, a dokonce s trochou sympatií! Pak ovšem začala bláznit, chovat se podivně, vymýšlet si různé příběhy a dělat si nepřátele," napsal ruský expert.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Да , друзья !!! Были времена , когда мы нормально и даже с долей симпатии общались с чешской биатлонисткой Габриэлой Коукаловой !!!! Потом она начала сходить с ума , странно себя вести , придумывать разные истории и врагов !!!! Перед тем , как у неё неожиданно заболели ноженьки в Эстерсунде , она тренировалась как ломовая лошадь !!!! Потом долгое время не выступала , затем решила вернуться , а сегодня и вовсе закончила со спортом !!!!! Внезапно девушка почувствовала радость от того , что ей не нужно выигрывать гонки !!!!! Я просто валяюсь от смеха !!!! Мои биатлонные тапочки ржут в голос !!!! И внезапно я почувствовал радость !!!! Бесконечному вранью и лицемерию пришёл конец !!!! Хотя нет , враньё и лицемерие даже в заявлении спортсменки !!!!! Как грица : Тьфу на вас ещё раз !!!! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😂😂😂😂😂😂😂😂😂🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈 #биатлонсдмитриемгуберниевым #биатлон #габриэлакоукалова #всевранье #жухала #врушка #несмешитемоитапочки #тьфунавасещераз

Příspěvek sdílený Дмитрий Губерниев (@guberniev_dmitry),Kvě 28, 2019 v 10:14 PDT

„Dříve, než se u ní objevily nečekané zdravotní problémy s lýtky v Östersundu, dřela při tréninku jako kůň. Jenže pak dlouho nezávodila. Následně se sice začalo mluvit o jejím možném návratu, jenže teď definitivně skončila se sportem, jelikož si prý uvědomila, že už nepotřebuje vyhrávat závody," pokračuje Gubernijev.

Fanouškům v Česku to nejspíš bylo líto, ruský expert vše ale vnímal úplně jinak. „V tu chvíli jsem se málem začal válet smíchy. Najednou jsem cítil radost z toho, že nekonečné lži a pokrytectví končí! Ať chcete, nebo nechcete, z jejího vyjádření prostě tu licoměrnost cítím."

Reklama

Související témata: