Hlavní obsah

Norský mistr světa v biatlonu je po operaci. Zranil se při hře na mobilním telefonu!

Oslo/Praha

Dvojnásobný norský mistr světa v biatlonu Vetle Saastad Christiansen je po operaci levého kolena a čeká ho tréninková pauza. Poškození vazů si sedmadvacetiletý sportovec způsobil při geocachingu a hledání „pokladů“ v mobilní aplikaci, když před časem při plnění úkolu skočil v Lillehammeru z asi třímetrové výšky z mostu. Chirurgickému zákroku se podrobil až nyní.

Foto: Sport.cz

Norský biatlonista Vetle Saastad Christiansen je po operaci zraněného kolena.

Článek

„Zcela absurdní a zbytečné (zranění)," přiznal Christiansen v interview pro rozhlasovou a televizní společnost NRK. „K poškození vazů mohlo dojít zhruba před pěti lety, kdy jsem při plnění úkolu ve hře skočil z mostu. Hned jsem ucítil pronikavou bolest, skoro jsem se nemohl pohnout. I lékaři se shodli na tom, že ke zranění došlo následkem pádu, stav kolena se horšil a dlouho mě limitovalo. Snad to operace vyřeší a zase budu brzy v pořádku," doufá.

Christiansen má doma dvě zlaté medaile ze štafety a smíšené štafety z letošního MS v Östersundu. Prvního individuálního triumfu ve Světovém poháru se dočkal letos v únoru v Soldier Hollow, kde triumfoval ve sprintu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Fortsetter å leve i skyggen av @tiril. Forslag til det neste jeg kan kopiere?

Příspěvek sdílený Vetle Sjåstad Christiansen (@vetlesc),Čen 15, 2019 v 6:45 PDT

Reklama