Hlavní obsah

Vítej na světě! Biatlonová kráska je dvojnásobnou maminkou

Mnichov/Praha

O tom, že k biatlonu se nevrátí, informovala Miriam Neureutherová, známá pod dívčím jménem Gössnerová, už loni, když potvrdila, že je podruhé těhotná. Teď se hvězdná Němka pochlubila prostřednictvím sociálních sítí fotografií, na níž spolu s manželem a malou dcerkou vítají na světě syna.

Foto: Profimedia.cz

Německá biatlonistka a běžkyně na lyžích Miriam Neureutherová (dříve Gössnerová) ještě v dobách aktivní kariéry.

Článek

Byla hvězdou mezi biatlonistkami i mezi běžkyněmi na lyžích. Teď však bude pohledná blondýnka z Německa mámou na plný úvazek. Miriam Neureutherová se minulý týden stala dvojnásobnou maminkou, když s dcerou Matildou a manželem Felixem, bývalým skvělým slalomářem, přivítali do rodiny nového člena.

„Vítej na světě, náš malý chlapečku,“ napsala k fotografii, na níž všichni hledí na miminko. Jak se syn jmenuje, pár zatím neprozradil. Neureutherová již na podzim loňského roku oznámila, že plánovaný návrat k biatlonu se neuskuteční, neboť očekává narození druhého potomka a bude se věnovat už jen dětem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Welcome to the world little boy! We are full of love ❤️

Příspěvek sdílený Miri Neureuther (@miriamneureuther),Úno 7, 2020 v 8:55 PST

Během své kariéry získala Neureutherová několik medailí. Na olympijských hrách ve Vancouveru v roce 2010 byla členkou ženské štafety v běhu na lyžích, která vybojovala stříbro. Další stříbrnou medaili pak přidala ze světového šampionátu, kdy opět zářila ve štafetě.

V biatlonu sbírala úspěchy hlavně jako juniorka a členka štafet. Z juniorských šampionátů si přivezla dvě zlata, stříbro a bronz. Mezi dospělými pak přispěla ve štafetách k zisku dvou zlatých medailí. Třikrát pak ovládla závod Světového poháru, dvakrát sprint a jednou stíhačku.

Reklama