Hlavní obsah

Buďte doma a zacvičte si s biatlonovou kráskou

Sezona předčasně skončila a biatlonisté už jsou místo finále Světového poháru v norském Oslo doma. Mnoho z nich je v karanténě a vymýšlí, co dělat. Sestry Fialkovy budou trávit čas po svém. Zatímco Paulína přijala výzvu Slovenského olympijského výboru, Ivona se bude věnovat diplomové práci.

Foto: Sport.cz

Slovenská biatlonistka Paulina Fialková.

Článek

Místo trénování na finálové závody Světového poháru vytáhla podložku na cvičení a pustila se do plnění výzvy, kterou vymyslel Slovenský olympijský výbor. Hvězdná biatlonistka si v projektu "Připraveni zůstat doma" pro zájemce, kteří by se nudili, přichystala pár cviků na břicho.

„Ruší se jeden závod za druhým, to se stalo i mně. Místo Světového poháru v Oslu jsem doma v karanténě. Rozhodla jsem se přijmout výzvu, jsem připravená zůstat doma a chtěla bych vás požádat, aby i vy jste doma zůstali a tím pomohli zamezit šíření tohoto viru a v létě jsme spolu mohli oslavit největší sportovní svátek, olympijské hry v Tokiu,“ uvedla Fialková na sociálních sítích před tím, než se pustila do cvičení.

„V létě do plavek jako bychom našli,“ dodala s úsměvem biatlonová kráska, která v letošní sezoně stála jednou na stupních vítězů, když v Ruhpoldingu ve stíhačce byla druhá. V karanténě je i její sestra Ivona, která už má také jasno, jak bude dny doma trávit. „Musíme se této situaci přizpůsobit,“ prohlásila mladší Ivona na webu pravda.sk.

Kromě cvičení doma usedne také ke stolu a bude se věnovat studiu. „Vynucené volno mě donutí sednout si za počítač a psát diplomovou práci,“ přiznala talentovaná biatlonistka, které letos vyšlo mistrovství světa. Na něm dosáhla svých nejlepších výsledků, dvakrát byla v nejlepší desítce.

Reklama

Související témata: