Hlavní obsah

Léto biatlonistek: vařený sob venku chutná líp, rozpálené Norky jsou nalehko u vody i v závějích

Praha

Letní měsíce vedle tréninku dopřávají biatlonovým týmům i velmi pohodové chvíle. Více než kdy jindy se také zejména závodnice prezentují na sítích vedlejšími aktivitami většinou z domácích destinací, protože vyrážet na přípravné kempy přes hranice vzhledem k pandemii bylo dosud velmi obtížné.

Foto: Sport.cz

Norská biatlonistka Tiril Eckhoffová při posezónním reklamním focení u vody

Článek
Fotogalerie

Trénink, cyklovýlety, túry, rodinné fotografie, to vše najdete na sociálních sítích biatlonistů. Mnohdy i v hodně zajímavém provedení.

Karoline Erdalová, norská medailistka z ME, vyrazila s kamarádkami do horské oblasti Jotunheimen. Do závějí ve výšinách si vyšly jen celkem nalehko, ale pro otužilé Seveřanky to nemůže být problém.

Sluneční paprsky si užívala i další Norka, mnohem úspěšnější Tiril Eckhoffová, druhá v posledním ročníku SP. „Norsko je krásná země," mohla si pochvalovat při reklamním focení.

Romantiku u chladného jezera si dopřává švédská biatlonová veteránka Elisabeth Högbergová. V Östersundu, kde v mrazivých listopadových či prosincových dnech většinou začíná SP, v bílých nocích vyráží do vlnek místní obří vodní plochy na dohled stále ještě zasněžených vrcholků hor.

K tomu paddleboard a třeba i večeře připravená venku: „Sob vařený s houbami, chilli, rýží a smetanou. Bylo to tak dobré; ostatně všechno chutná mnohem lépe venku!"

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Alla dagar man får bada är en bra dag👌🏼💦

Příspěvek sdílený Bettan Högberg (@bettanhogberg),Čen 18, 2020 v 6:04 PDT

A do toho všeho samozřejmě patří trénink, který naprostou většinu biatlonistů uzavřel v domovských podmínkách.

Trénink s ratolestí nabízí Jekatěrina Jurlovová-Perchtová.

Kdysi hvězdná Běloruska Darja Domračevová se pro změnu pochlubila pěstitelskými úspěchy.

Zato dokonalý jahodový oddech prezentuje mládežnická mistryně světa Ukaleq Slettemarková, v Norsku žijící rodačka z Grónska.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

mwah🍓 (^_<)~☆

Příspěvek sdílený Ukaleq Slettemark (@ukaleqastri),Čen 1, 2020 v 8:53 PDT

Reklama