Hlavní obsah

Nejkrásnější triumf! Velká soupeřka českých biatlonistek čeká miminko

Moskva/Praha

Je mistryní světa, doma má i stříbrnou medaili a další tři bronzové - všechny z evropských šampionátů - a slavila i triumf v závodech Světového poháru. Teď se však ruská biatlonistka Jekatěrina Jurlovová-Perchtová dočkala ještě mnohem krásnější chvíle. Na svět přivede svého druhého potomka, blížící se nová sezona se tak bude muset obejít bez hvězdy ruského výběru.

Foto: Sport.cz

Ruská biatlonová hvězda Jekatěrina Jurlovová-Perchtová vynechá kvůli těhotenství nadcházející sezonu

Článek

Psal se rok 2015, když na světovém šampionátu ve finském Kontiolahti získala Gabriela Koukalová, tehdy ještě závodící pod dívčím jménem Soukalová, stříbrnou medaili ve vytrvalostním závodu na 15 kilometrů. Její jedinou přemožitelkou se stala v té době třicetiletá rodačka z Leningradu Jekatěrina Jurlovová.

V následujícím roce pak ruská hvězda přivedla v listopadu na svět dceru Kiru, která se nyní může těšit na sourozence. Zda to bude bratříček, nebo sestřička, zatím není jisté, to však ruskou ikonu trápí asi ze všeho nejméně.

"Biatlonová mistryně světa Jekatěrina Jurlovová-Perchtová vynechá kvůli těhotenství následující sezonu. Přejeme jí hodně zdraví a rodinné pohody," psal na svém twitterovém účtu Ruský biatlonový svaz.

Reklama