Hlavní obsah

Chci sex, prozradila své plány hvězdná biatlonistka

Hochfilzen/Praha

Velkou proměnou prošla v úvodní části Světového poháru hvězdná norská biatlonistka Tiril Eckhoffová. Zatímco v úvodu končila hluboko v poli poražených, postupně začala atakovat ty nejvyšší pozice. Před vánoční přestávkou se tak dostala do velké pohody, ale na sváteční pauzu v kolotoči závodů už se evidentně nemůže dočkat.

Foto: Matthias Schrader, ČTK/AP

Norská biatlonistka Tiril Eckhoffová po vítězství ve stíhačce v Hochfilzenu.

Článek

Premiéra v této sezoně pro druhou ženu celkového pořadí SP v minulém ročníku nedopadla vůbec dobře. V Kontiolahti obsadila v úvodním distančním závodě až 67. místo, v následném sprintu si polepšila jen na 43. pozici.

Pak ale přišla změna. V dalších závodech už se propracovala do top ten a poslední den ve finském středisku dokonce slavila vítězství ve stíhačce.

Následně v Hochfilzenu vybojoval hned tři první místa, v závěrečném závodu s hromadným startem pak skončila druhá za krajankou Marte Olsbuovou Röiselandovou.

„Jsem se svými výsledky z poslední doby velmi spokojená," pochvalovala si v rozhovoru pro norskou televizi NRK. „Na tuhle sezonu jsem dobře natrénovala. Začátek byl pomalý, ale doufám, že po Vánocích budu v dobrých výkonech pokračovat," řekla 30letá závodnice na závěrečné tiskové konferenci v Hochfilzenu.

Tam také prozradila svoje plány na příští dny. „Chci jíst, spát a možná se také trochu milovat," smála se. „Já budu dělat přesně to samé," podpořila ji vzápětí v neděli třetí Italka Dorothea Wiererová.

Na dlouhé radovánky ale nebude moc času. Sezona Světového poháru se znovu rozjede 8. ledna v německém Oberhofu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.