Hlavní obsah

Milostné drama rozvrací biatlonovou reprezentaci Švédska: Nejhůř bylo v Česku

Stockholm/Praha

Krátce před startem olympijské sezony se dostala na veřejnost informace, která v biatlonové reprezentaci Švédska nadělala pořádnou paseku. Hvězdným skandinávským týmem zahýbalo milostné drama.

Foto: @fannyjohnsn

Švédská biatlonistka Fanny Johanssonová je jednou aktérek partnerské výměny v reprezentaci.

Článek

Olympijská vítězka a mistryně světa Hanna Öbergová potvrdila švédskému listu Expressen, že už není partnerkou jiného olympijského šampiona Jespera Nelina, nýbrž jeho reprezentačního kolegy Martina Ponsiluomy.

A aby se kruh uzavřel, Nelin nyní randí s expartnerkou Ponsiluomy, další švédskou biatlonistkou Fanny Johanssonovou.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Příspěvek sdílený Hanna Öberg (@hannaaoberg)

Öbergová listu prozradila, že s Ponsiluomou tvoří pár už delší čas. „Ano je pravda, že jsem spolu a je nám moc dobře. A říkali jsme si, že by bylo fajn náš vztah zveřejnit," řekla Expressenu Öberová, která minulou sezonu Světového poháru zakončila celkovým čtvrtým místem a na MS v Pokljuce posbírala tři medaile.

Pro jejího nového přítele Ponsiluomu byla poslední sezona průlomová. Na MS vybojoval zlato ve sprintu a další dvě medaile získal v týmových soutěžích.

Výměna životních partnerů se neobešla bez zhoustnutí atmosféry uvnitř národního týmu.

„Dříve jsme bývali velmi semknutým národním týmem, to už teď ale neplatí. Všichni si myslí, že to v týmu funguje dobře. Ale nevím, jestli budeme moct být s Martinem znovu přáteli," naznačil trable pro deník Aftonbladet Nelin.

Ani Ponsiluoma neskrývá, že ne vše proběhlo hladce. „Hlavně v České republice to bylo trochu turbulentní. Pak jsme to ale zvládli profesionálně a nemáme problémy. Za mě už je vše v pořádku," vysvětloval stejnému deníku.

Příští týden odjíždí švédská reprezentace k přípravě do Idre. Světový pohár začne na konci listopadu v Östersundu.

Reklama