Hlavní obsah

Koukalová na severu v nezvyklé roli. Jsem v dobrých rukou, vzkazuje nakaženým

Praha

Jen v divácké roli či jako pomocnice realizačního týmu se může Gabriela Koukalová ukázat ve švédském Östersundu, kde v neděli startuje Světový pohár v biatlonu. Ze soustředění ve Finsku se česká hvězda minulých sezón přesunula rovnou do sousední země, kde může pokračovat v zatím neveselé přípravě na olympijskou sezónu. Zdravotní problém trvá. Stále nemůže lyžovat naplno.

Foto: Český biatlon, Petr Slavík

Gabriela Koukalová na archivním snímku.

Článek

Chyběla na čtvrteční prezentaci biatlonového týmu v Česku, v poklidu vyčkává na start sezóny na severu. Nikdo si netroufne odhadovat, kdy naskočí do závodů. Jestli to třeba nebude až při olympiádě v Pchjongčchangu.

Ale dobrou náladu neztrácí. „Zdravíme z první zastávky Světového poháru. Nebyla jsem na tiskovce v ČR, ale jsem v dobrých rukou!" napsala na facebook k fotografii na níž je společně s členy realizačního týmu Jiřím Holubcem a Alešem Ligaunem.

Už dříve připomněla, že na závodění zatím nemůže kvůli problémům s lýtky pomýšlet. „Jistě už se spousta z vás těší na nový start sezóny. Mám to stejně, i když se bohužel prvních závodů nemůžu zúčastnit a budu spíš v roli maskota výpravy," uvedla na síti s tím, že se těší na spoustu známých tváří z celého světa. Ale má vzkaz i pro ty, kteří biatlonu často bezmezně propadli třeba u televize.

„Chci popřát všem nejen úspěšnou, ale hlavně zábavnou sezónu! Vám, kteří jste chytili také tu nakažlivou biatlonmánii přeji krásnou sledovanou," dodala.

Reklama

Související témata: