Hlavní obsah

Zabijačka bude a já budu řezníkem. Co nabídne česko-slovenská bitva?

Praha

Zatím pálili do soupeřů jen slovy, ve čtvrtek večer už přijde jiný kalibr. Galavečer XFN 11 v O2 areně hostí bojovníky MMA. Ti se ve středu večer představili v pražských Žlutých lázních fanouškům, soupeři se potkali na jednom pódiu. Jedni brali střet s úsměvem, další ovládl adrenalin a nedočkavost. Hlavním zápasem čtvrteční noci bude souboj Karlose Vémoly a Patrika Kincla.

Vážení pro fanoušky před XFN 11Video: Sport.cz

 
Článek

„Jsem v klidu, žádná nervozita," brouzdal před akcí po okolí Kincl. Když se potkal s Terminátorem na pódiu, došlo ke slovní přestřelce. Jen oni dva znají ale její obsah.

Své si nakonec řekli, krátce a výstižně. „Bude to tak, že vyhraju a nehodlám na tom nic měnit. Už jsem to řekl několikrát," byl stručný zápasník z Hradce Králové. Vémola zapomněl na léta předešlá, na společné tréninky a má také jasno. „Toho člověka vůbec neznám."

Hlavní karta galavečera má devět zápasů. O očekávaný československý souboj se postarají Jaroslav "Jubox" Pokorný a Ivan "Buki" Buchinger, který zápasil i se slavným Conorem McGregorem. Oba si byli ve středu hodně blízcí a o zápase mají jasno.

„Bude zabijačka, budou bomby," slíbil Slovák a pozval fanoušky na podívanou, kde patrně padne český rekord v návštěvnosti MMA. Česká reakce? „Zabijačka bude a já budu řezníkem. Příprava byla dost dlouhá, trénuji od šesti let," usmál se Pokorný, který musel před zápasem řešit problémy s kolenem.

Jediným ženským duelem bude střet Sandry Maškové a Francouzky Camily Rivarolové. „Podobně jako já je z kickboxu," řekla jen k soupeřce Češka, do dalších úvah se radši nepouštěla.

Galavečer XFN 11 nabídne v přímém přenosu exkluzivně stanice O2 TV Sport. Živé vysílání může sledovat úplně každý i přes populární tarif O2 TV Sport Na den, kde je přenos k dispozici v prohlížeči nebo v aplikaci O2 TV na mobilu i tabletu.

Reklama

Související témata: