Hlavní obsah

Oba milují boj. Vrátil jsem se, abych zavřel hubu malé kryse, odšpuntoval emoce McGregor

Praha

Blíží se show, kde dva hlavní představitelé slibují, že toho druhého rozbijí v kleci. Conor McGregor se potkal v New Yorku s Chabibem Nurmagomedovem před bitvou MMA, která vypukne 6. října v Las Vegas. Pánové v sakách, přesto bylo živo. Ir se posilnil i vlastní whiskey. Taková větší reklamni kampaň na sebe sama. „Kdybys vyšel z autobusu, byl bys mrtvý a já v cele,“ připomněl McGregor incident z dubna, kdy s dalšími zhruba dvěma desítkami lidí zaútočil na autobus převážející zápasníky. O pět měsíců později to byl on, kdo ovládl tiskovou konferenci. Byl ve svém živlu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

McGregor se vrací do UFCVideo: sntv

 
Článek

Akce UFC 229 bude 6. října hodně sledovanou událostí. „Očekávám K.O., určitě, ať už to bude v prvním nebo v druhém kole," řekl pro server sportsjoe.ie Owen Roddy, který je jedním z McGregorových trenérů.

„Vrátil jsem se, abych zavřel hubu malé kryse, malé lasičce. Užiju si, až trefím tu jeho skleněnou bradu. Vrátil jsem se, protože miluju boj, válku. Jeho skóre 26:0? S nikým nebojoval," pronesl také McGregor.

Foto: Noah K. Murray, Reuters

Conor McGregor s pásy šampióna UFC.

Noah K. Murray

Dagestánec nezůstal s prohlášeními pozadu. „Jsem tady, abych ho rozbil. Jsem MMA verze Floyda Mayweathera," citoval server dailymail.co.uk Nurmagomedova. Ten zmínil McGregorův boxerský duel s neporaženým Američanem, který obě vydělal stamilióny korun.

Přijde první porážka?

Třicetiletý Ir nezápasil v kleci téměř dva roky, v srpnu 2017 si střihl boxerský duel s Mayweatherem, od té doby nic. Návrat před mikrofony si užíval, jako by mu dávaly energii. Být středem pozornosti on miluje.

Co na to vše dagestánský orel 6. října? Ve hře je až pět kol po pěti minutách.

Nurmagomedov má v roli profesionála na kontě 26 vítězství, ještě neprohrál. McGregor 21 výher a 3 porážky. Naposledy prohrál v březnu 2016, když ho porazil Nate Diaz.

Ir naposledy v kleci bojoval na konci roku 2016, když mu podlehl Eddie Alvarez. Nurmagomed měl minulý fight v dubnu tohoto roku, nestačil na něj Al Iaquinta.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.