Hlavní obsah

Naval telefon, jinak budu střílet! Lapka ale tvrdě narazil

Rio de Janeiro/Praha

Nesprávnou oběť pro své zlodějské choutky si vybral o víkendu jistý chlapík v Riu de Janeiro. Z křehké dívky, kterou chtěl okrást, se vyklubala Polyana Vianaová, nekompromisní bojovnice z prestižní organizace UFC přezdívaná Železná lady. Poberta se se zlou potázal a skončil zbitý v nemocnici. O události informoval na Instagramu šéf UFC Dana White.

Foto: Facebook: Polyana Viana

Usměvavá tvář, která si ale ví rady. Zápasnice UFC Polyana Vianaová si dokázala poradit s lupičem, který ji přepadl.

Článek

Zápasnice smíšených bojových umění MMA čekala před domem na taxi, když k ní přistoupil neznámý muž. „Ptal se, kolik je hodin, a když jsem mu to řekla, neodešel. Naopak, přisedl si těsně ke mně a zahučel: Naval telefon! A nic na mě nezkoušej, jsem ozbrojený," popisovala Vianaová nečekaný zážitek serveru mmajunjie.com.

Stalo se však, co lupič neočekával. „Vstala jsem, dva údery a jeden kop a bylo po všem. Upadl na zem a já řekla, tak a teď počkáme na policii," dodala Vianaová. Muži zákona vzápětí 26leté brazilské hvězdě UFC potvrdili, že se jedná o vyhlášeného recidivistu. Skutečnou zbraň u sebe neměl, v kapse našli jen pár zmuchlaných cárů kartonu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

On the left is @polyanaviana, one of our @UFC fighters and on the right is the guy who tried to rob her #badfuckingidea

Příspěvek sdílený Dana White (@danawhite),Led 6, 2019 v 7:01 PST

Zbitého chmatáka nakonec museli ošetřit v nemocnici. Jeho fotografii následně vystavil White na svém Instagramu s popiskem: „Vlevo Polyana Vianaová, naše zápasnice z UFC, vpravo chlapík, který se ji pokusil okrást. Debilní nápad."

Reklama

Související témata: