Hlavní obsah

Pět nejbrutálnějších K.O. v historii ženské divize UFC

Realita, fakt, skutečnost, prostě i tento svět patří do MMA. A někdy dokáže strhnout fanoušky více než „klasika“. Vítejte ve světě, kde vládnou v kleci ženy. Často předvedou větší nasazení, agresivitu a odhodlání pustit se do přestřelky. Do této adrenalinové kategorie patří také česká zápasnice Lucie Pudilová, která bude mít 23. února zápas v pražské O2 areně na galavečeru UFC.

Foto: Repro: video

Vítězka Amanda Nunes (vlevo) vs. Cris Cyborg. Zápas, kdy padla neporažená bojovnice.

Článek

K.O., pěsti, kopy, kterou pošlou soupeřku k zemi, vypnou ji. Podívejte se na pět předčasně ukončených bitev, které skončily stylem K.O. a patří mezi ty, které si fanoušci nejvíce pamatují z UFC, nejpopulárnější MMA organizace na světě.

Máme tu pětku, kterou sestavil server sportskeeda.com. „Ženské zápasy jsou větší rvačka než u chlapů. Někdy to berou až moc vážně. Většina ženských zápasů jsou tvrdé výměny," ví z vlastních zkušeností trenér Zdeněk Bartoš.

Při pohledu na některé zápasy a výměny vás napadne jedno slovo - brutální. Jenže. Jde o sport, do klece jdou trénované sportovkyně, obě vstupují do oktagonu dobrovolně, mezi nimi stoji rozhodčí, který může vždy zakročit. Tu možnost mají i samotné zápasnice. Ale adrenalin v daný okamžik vás pohltí a navrch přichází srdce bojovnice, bojovníka. Tato pětice duelů z UFC je toho důkazem.

Amanda Nunes vs. Cris Cyborg

Jessica Andrade vs. Karolina Kowalkiewicz

Rose Namajunas vs. Joanna Jedrzejczyk

Holly Holm vs. Ronda Rousey

Ronda Rousey vs. Bethe Correia

Reklama

Související témata: