Hlavní obsah

Hvězdy světového MMA se sjíždí do Prahy, bude jich 26

Fotky a videa z odletů ze svých domovů a příletů do Česka mají jedno společné - Prahu. Zápasníci MMA, kteří obstarají premiéru UFC ve středu Evropy 23. února v O2 areně, plní své sociální sítě příspěvky směřujícími k této události. Celkem se v Praze představí 26 bojovníků ze 14 zemí.

Foto: Facebook: Jan Blachowicz

Jan Blachowicz (vlevo) už je v Praze. Polák obstará s Brazilcem Thiagem Santosem hlavní zápas na galavečeru UFC v Praze.

Článek

Největší zastoupení bude mít Brazílie a USA, země, ze kterých se představí po pětici bojovníků. Rusko má čtyři zástupce. Následuje Polsko, Venezuela, Itálie, Nizozemí, Bosna a Hercegovina, Mexiko, Rakousko, Švédsko, Anglie, Španělsko a Česko. Před českými fanoušky se představí také Lucie Pudilová, která je nasazena na hlavní kartu turnaje. Soupeřkou ji bude Liz Carmoucheová z USA.

„Podívám se na soupeřku, kouknu, jaký má svaly. Třeba ji vystraším svým děsivým pohledem, což mi ale všichni říkají, že neumím," usmívá se Příbramská střela, která se na Američanku možná usměje, možná vyšle drsný pohled. „Jak se budu cítit, to udělám."

Lucie Pudilová o své soupeřce Liz CarmoucheVideo: Sport.cz

Jan Blachowicz, polotěžká váha z Polska

Thiago Santos, polotěžká váha z Brazílie

Michal Oleksiejczuk, polotěžká váha z Polska

John Dodson, bantamová váha z USA

Klidson Abreu, polotěžká váha z Brazílie

Veronica Macedo, muší váha z Venezuely

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🇨🇿brzy se uvidíme

Příspěvek sdílený Veronica Macedo (@veronicamacedomma),Úno 15, 2019 v 9:59 PST

Damir Hadzovic, lehká váha z Bosny a Hercegoviny

Reklama

Související témata: