Hlavní obsah

Superman, který létá, kope a baví fanoušky

Praha

Může se stát, že jste o něm nikdy neslyšeli, není největší zářící hvězdou světových MMA organizací, přesto tento zápasník fanoušky baví. Michel Pereira dokáže v kleci bojovat neortodoxním způsobem. Využívá salta, klec pro své výpady, naskočená kolena, to je styl pětadvacetiletého Brazilce.

Foto: Sport.cz

Zápasník MMA Michel Pereira v akci.

Článek

Naposledy se ukázal o víkendu v Jižní Koreji na akci Road FC 52, kde opět předvedl své kousky v zápase s Dae Sung Kimem. Zase salta a nečekaná práce na kleci.

Když Brazilcovi nevyjde první pokus, nevzdává se. Krouží kolem ležícího soupeře, pak se chytí klece, přidá přemet a nakonec kopne protivníka do hlavy. Prostě kolotoč, který fanoušky baví. Superman v kleci, který létá a kope.

I když mu je teprve pětadvacet let, má za sebou už třicet profesionálních zápasů, jedenadvacetkrát vyhrál. Více jak tři vyhry v řadě si připsal naposledy v roce 2015, přesto má stále hodně nabídek, v minulém roce stihl v kleci sedm zápasů.

Pereira se představil v kleci také na konci roku 2018 v Soulu, když na galavečeru Road FC 51 vyhrál po 41 sekundách, nestačil na něj Won Jun Choi z Jižní Koreje. Tady nestačil ještě nic vymyslet, přišla jedna přesná zadní ruka a soupeř šel k zemi.

Fanoušci si ho ale hlavně pamatují pro jeho nezvyklý styl.

Reklama

Související témata: