Hlavní obsah

Velká ryba chycena. Hvězda české scény našla nečekaný přístav

Překvapivý úlovek skončil v české síti bojových umění. David "Killa Khroust" Dvořák před pár dny opustil organizaci XFN, dlouho ale bez angažmá nezůstal: 6. dubna se představí v Liberci na galavečeru Night of Warriors. Pod Ještědem bude v kleci bojovat zápasník MMA, který už více než šest let neprohrál.

Foto: Facebook: David Dvořák

David Dvořák je nyní na tréninkovém kempu v Thajsku.

Článek

„Jednání vyvstalo poté, co jsme se z médií dozvěděli o odchodu Davida z minulé stáje. Vzhledem k tomu, že David je v plné přípravě a momentálně je na kempu v Thajsku, tak potvrzení zápasu na 6. dubna do Liberce přišlo bez delšího rozmýšlení," potvrdila Sport.cz za organizátory Monika Soukalová.

Kdo bude jeho soupeřem, není zatím známo, dohoda vešla v platnost před pár hodinami. Dvořák se od poloviny února připravuje v Tiger Muay Thai a Phuket Top Teamu.

Foto: Facebook: David Dvořák

David Dvořák, zápasník MMA.

Na konci února Dvořák překvapil, když přidal další políček organizaci XFN. Opustil ji. „Bohužel mi XFN dluží značnou část peněz ze zápasů a provizí, o které jsem je mnohokrát prosil a psal jim. Pro mě je každá koruna do přípravy nesmírně důležitá. Tato částka byla pro mě natolik velká, že jsem nedostal jinou možnost a byl jsem nucen odstoupit od smlouvy," napsal na svůj facebookový profil.

Bojovník z All Sports Academy má v kariéře 15 výher a 3 porážky, nyní si drží šňůru 11 vítězství v řadě. Dvořák už dříve přiznal, že měl nabídky ze zahraničí, zvolil ale českého partnera, se kterým se nakonec rozešel.

Pod touto organizací absolvoval čtyři zápasy, naposledy na konci roku v O2 areně, kdy uspěl pojedenácté za sebou. Navíc všechny tyto vítězné duely ukončil nejpozději ve druhém kole. Osmkrát dokonce v prvním.

„Momentálně je pevně domluvený zápas v Liberci. Směrem ke kariéře Davida jsme otevřeni spolupráci pro celý rok 2019, a to jak na Warriorech a Yangames turnajích, tak případně u turnajů Heroes Gate nebo GCF," dodala Soukalová.

Pro Liberec organizátoři zatím skládají zajímavou kartu. Fanoušci se mohou těšit také na Viktora Peštu s Karlose Vémolu, jediné dva české veterány UFC. Terminátor se potká v kleci s Francouzem Princem Aounallahem.

„Jasně, že jsem rád za ten zápas. Tenhle rok fanouškům doručím všechno, co jsem slíbil. A T.K.O., to je snad jasný," nepochybuje Vémola o svém triumfu.

Reklama

Související témata: