Hlavní obsah

Chcete půl milionu? Máte šanci. Na MMA scénu vkročí další hráč

Praha

Konkurence se rozroste. V zákulisí českého MMA se začíná líhnout nový hráč, který si vybral dva směry. Organizace I AM FIGHTER chystá na říjen první galavečer, ten se má odehrát v Praze, a to na zajímavém místě. Druhou novinkou je sportovní reality show, která chce dát šanci všem, kteří mají rádi tento sport. Oslovit by měla až tisíc zájemců.

Buď Fighter MMA. Jedno z několika videí, které se postupně dostanou mezi fanoušky.Video: I AM FIGHTER

 
Článek

„Co se týče reality show, odstartoval nábor všech, kteří mají zájem. Nezáleží na věku, výkonnosti, pohlaví. Cílem je najít mladé talenty a pomoct jim. Postupně půjde o selekci, až se dostaneme na určité číslo, kde nepůjde jen o sportovní podporu, ale také marketingovou pomoc. Chceme najít sportovce, dříče, ale i zajímavé osobnosti a showmany. Nábor začal ve čtvrtek a potrvá do konce prázdnin. Celá akce by měla trvat půl roku," řekl Sport.cz zdroj ze zákulisí nové organizace.

V následujících dnech a týdnech by se mělo dostat na světlo více informací, které příznivce bojových sportů patrně překvapí. Kdo mediálně podpoří tuto stáj, kdo bude bojovníky vítat v kleci, kde organizátoři postaví klec?

Foto: I AM FIGHTER

I AM FIGHTER, logo nové MMA organizace

Do sportovní show se zapojí několik pražských MMA klubů, dále také aktéři z Brna, Českých Budějovic, Hradce Králové, Plzně a Ostravy. Vrchol hledání nových talentů má proběhnout na pražském galavečeru v únoru 2020. Vítěz má obdržet finanční odměnu 500 tisíc korun. V současnosti probíhají také jednání s jednou celoplošnou televizí, která by mohla vše přenášet.

Veřejnosti budou vybraní účastníci sportovní show představeni v říjnu na prvním galavečeru organizace I AM FIGHTER. Zatím je v plánu jedenáct duelů a tři zápasy nadějí.

Foto: I AM FIGHTER

I AM FIGHTER, nová MMA organizace v Česku chystá na říjen první galavečer, ještě předtím odstartuje sportovní reality show.

„Měla by se představit celá česká špička, která ještě nepodepsala Oktagonu. Ve hře je Petr Kníže, Petr Ondruš, Patrik Kincl, Tomáš Fiala, Daniel Brunclík, Vasil Ducár, Martina Jindrová, Veronika Rodová, Petra Částková, Jan Malach, Jaroslav Poborský, Robert Voves, dvojnásobný olympionik Jevgenij Orlov, Adam Šindelář, Pavel Šusta a také cizinci. Hlavní hvězdou měl být Viktor Pešta, ale podepsal Oktagonu, který mu přišel zajímavější," prozradil zdroj ze zákulisí, který nechce být jmenován.

Plány pro start tohoto projektu se týkají ryze českého působení, žádná cizina. Ve hře jsou nyní čtyři galavečery ročně. Vedle ustálených akcí a organizací bude o přízeň fanoušků bojovat nový hráč.

„Nechci to nazývat konkurencí, posazovat něco jinam, než je. Chceme dělat kvalitní galavečery pro čtyři tisíce lidí a pomoct mladým talentům ukázat, národu, lidem, co v nich je. Je ideální doba začít dělat MMA profesionálně," dodal hlas ze stáje I AM FIGHTER.

Reklama

Související témata: