Hlavní obsah

Nová verze biatlonu? Jistě zírá i bývalá hvězda Koukalová

Moskva/Praha

Biatlon pro železné muže, kdy na střelnici padají rány jako z děla. Fanoušci sportu zírají s otevřenou pusou, protože tahle disciplína se jen tak nevidí. Snad možná v Rusku, kde byl také před pár dny k vidění. Jasno mají všichni snad o jediné věci. Tenhle biatlon jen těžko osloví někdejší hvězdu Gabrielu Koukalovou k návratu k závodění. Proč? Podívejte se na našem videu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Netradiční biatlon asi Gabrielu Koukalovou neoslovíVideo: sntv

 
Článek

Netradiční soutěž se řídí pravidly biatlonu. Závodí se na okruhu, kde musejí řidiči tanků šikovně manévrovat s těžkými vozidly. A na střelnici následně zkoušejí zasáhnout cíle. A v cíli si pak nejlepší posádky užívají triumfu s vlajkou nad hlavou. Jen sníh chybí, na trati je spíš bláto a bahno, což je pro tuhle disciplínu ideální.

Fandové zimní verze biatlonu teď nejspíš jen kroutí hlavou, co všechno může člověk v touze po vítězství vymyslet. Tankový biatlon byl poprvé k vidění v Rusku v roce 2013, letos do soutěže zasáhlo hned pětadvacet zemí včetně Číny, Vietnamu, Venezuely, Kuby a Zimbabwe. Z vítězství se pak radovalo domácí Rusko.

Reklama

Související témata:
Tanky
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články