Hlavní obsah

Obrovská tragédie. Americký talent byl olympijským želízkem v ohni, zemřel ve 24 letech

Washington/Praha

Svět přišel o nadějného sportovce. Americký judista Jack Hatton, člen olympijského týmu pro Tokio 2020, v úterý zemřel. Neoficiální zprávy hovoří o sebevraždě. Mladý zápasník soutěžil v kategorii do 81 kg a za sebou měl několik výborných mezinárodních výsledků. O smrti informovala Americká judistická federace. Hatton skonal pouhých pár dní po svých 24. narozeninách.

Foto: Sport.cz

Americký Judista Jack Hatton zemřel ve věku 24 let.

Článek

Hatton dvakrát zvítězil v turnaji na Panamerických hrách v roce 2017. Na světových šampionátech v roce 2017, 2018 a 2019 se pokaždé probojoval do druhého kola turnajového pavouka. Doufal v to, že se kvalifikuje na olympijské hry v Tokiu 2020.

„Jack se zapsal nesmazatelnou stopou do srdce všem, kteří ho znali. Nikdy nebude zapomenut," zveřejnila Americká judistická federace smutné prohlášení na svých webových stránkách.

„Jsem hluboce zarmoucen náhlou smrtí amerického reprezentanta Jacka Hattona," napsal na sociální síti Twitter prezident Mezinárodní judistické federace Marius Vizer. „Jménem IJF posílám upřímnou soustrast americkému judu, přátelům a rodině Jacka Hattona," dodal prezident.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články