Hlavní obsah

McGregor daroval Putinovi dárek, ten musel na kontrolu, jestli neobsahuje jed

Praha

Dárek musel projít bezpečnostní kontrolou. Zápasník MMA Conor McGregor se při loňském fotbalovém mistrovství světa setkal s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Při této příležitosti mu daroval svoji whisky. Ještě než Putin ochutnal, musel být obsah testován, jestli v sobě neobsahuje jed. Společně si při setkání neťukli, tak se aspoň vyfotili. Bezpečnost na prvním místě, prozradil Ir před pár dny zákulisí předání.

Foto: Profimedia.cz

Prezident Vladimir Putin (vlevo) a irský zápasník MMA Conor McGregor. Dárek, který obdržela ruská hlava státu, musel na bezpečnostní prověrku, až pak mohl Putin ochutnat whisky.

Článek

„Mnoho lidí to neví, ale úplně první láhev irské whisky Proper Twelve jsem daroval Vladimiru Putinovi," cituje McGregora server mirror.co.uk. Ta poté putovala na testy, na kontrolu, jestli neobsahuje toxické látky.

„Bezpečnost prezidenta Putina je na špičkové úrovni. Museli vzít vzorek z láhve, aby se ujistili, že je obsah v pořádku, zda v ní není jed a není možné se otrávit, až poté ji Putin dostal," vysvětlil McGregor, proč si nemohl s ruským prvním mužem vypít společný drink.

Irský zápasník MMA minulý týden v Moskvě oznámil, že se má vrátit do klece 18. ledna v Las Vegas. Svůj poslední duel prohrál před rokem s ruským zápasníkem Chabibem Nurmagomedovem. Ten ještě v kariéře nepoznal přemožitele.

Když Ir přiletěl do Moskvy, Nurmagomedov tam nebyl. „Můžete utéct, ale nemůžete se schovat. Já jsem přiletěl, on odletěl. Jak typické. Věřte mi, jdu za ním," nechal se slyšet McGregor.

Kdo bude jeho soupeřem na začátku roku, zatím nebylo oznámeno.

Reklama

Související témata: