Hlavní obsah

Osudových 16 sekund a přišlo K.O. Syn slavného otce předvedl v ringu rychlovku

Pokud zdědíte geny, které proslavily vašeho otce, máte skoro vyhráno. Toto spojení funguje mezi slavným boxerem Evanderem Holyfieldem a jeho synem. Eleazar Evan Holyfield má za sebou profesionální debut v ringu, který mu nedal moc práce. Do soupeře se v Las Vegas pustil jako utržený ze řetězu a Nick Winstead prohrál po šestnácti sekundách.

Foto: Instagram: Eleazar Evan Holyfield

Eleazar Evan Holyfield má za sebou profesionální debut v profi ringu. V Las Vegas na něj nestačil Nick Winstead, který prohrál po 16 sekundách.

Článek

Ve dvaadvaceti letech má Eleazar Evan Holyfield vše před sebou, pokud by měl kopírovat svého slavného otce, ikonu světového boxu, mohou se fanoušci těšit na skvělá představení.

„Chci mít na paměti svého otce. V síni slávy nikdy nebylo duo otce se synem. Chci, abychom byli první. Tlak? Neobtěžuje mě, zvyšuje moji úroveň, pokaždé když jdu boxovat," cituje vítěze server dhnet.be.

Otec je legendou. Sedmapadesátiletý Američan v kariéře čtyřiačtyřicet duelů vyhrál a deset prohrál. Naposledy se postavil do ringu před osmi lety a svou sportovní pouť zakončil výhrou. Předtím se stal čtyřikrát mistrem světa a na olympiádě získal bronz.

Proslavily ho hlavně duely s Mikem Tysonem, který mu v roce 1997 ve skandálním zápase ukousl část ucha. Otec jedenácti dětí, které má s šesti různými ženami, boxoval i s dalšími velikány Georgem Foremanem, Larrym Holmesem a Lennoxem Lewisem.

Teď se předvedl jeho syn - dominance, rychlost a tvrdost. Kombinace, která fungovala. Ve dvaadvaceti letech musí na sobě ještě hodně pracovat, rychlé ruce má, talent také, zkušenosti a vyzrálost přijdou časem. Debut trvající pár sekund není výjimkou, ale s příjmením Holyfield bude vždy tento boxer více na očích.

Reklama

Související témata: