Hlavní obsah

Nevšední zážitek. Takto vypadá drtivý návrat McGregora ve zpomalených záběrech

Praha

Byl to rychlý zápas, drtivé ukončení, které si museli fanoušci MMA pouštět několikrát dokola, aby jim nic neuniklo. Víkendový návrat Conora McGregora vystřelil emoce do závratných výšin. Od kladných až po záporné. Excelentní comeback až po názory, že šlo o domluvený zápas. Kdo nestihl nasát duel s Donaldem Cerronem podle svých představ, Twitter UFC Europe zveřejnil nejdůležitější segmenty boje ve zpomalených záběrech.

Foto: Mike Blake, Reuters

Conor McGregor s irskou vlajkou po svém vítězném návratu do UFC, ve kterém zdolal Donalda Cerroneho.

Článek

S náležitou hudbou vše vypadá ještě impozantněji. Jedenatřicetiletý McGregor předvedl v Las Vegas rychlé představení a za 40 sekund měl hotovo. Na světě bylo T.K.O. a žijící ikona světového MMA mohla slavit.

Nebylo divu, že si Ir své vítězství užíval, čekal na něj 1136 dní. Zlomil o pět let staršího Američana, Cowboy si připsal třetí nezdar v řadě.

Od začátku absolutní tlak, který měl Cerroneho zlomit, soupeře, který má pomalejší začátky. Povedlo se. Zkušený rozhodčí Herb Dean ukončil sportovní show za 40 sekund. Měsíce příprav, napětí a otázek se smrskly do okamžiku, který v sobě neměl hluché místo. Tohle byla brutální odpověď.

Co bude dále, dojde na odvetu s neporaženým šampionem Chabibem Nurmagomedovem, případně dostane přednost Jorge Masvidal? A co opět box s Floydem Mayweatherem a velká dolarová hra?

I když se nezápasí, dohady a spekulace živí každý sport.

Reklama

Související témata: