Hlavní obsah

Nekompromisní premiéra McGregora v MMA. Soupeř neměl šanci

Praha

Kdo z vás si pamatuje, co bylo před třinácti lety? Zápasník Conor McGregor si před pár dny připomněl svůj amatérský debut v MMA, který odstartoval jeho úspěšnou kariéru. Jeho premiéra nebyla nudou, rozhodčí musel zápas předčasně ukončit, Kieran Campbell dostal naloženo.

Foto: Facebook: Conor McGregor

Conor Mcgregor, před třinácti lety zažil premiéru v MMA.

Článek

Dnes nostalgie, před třinácti lety moment, který se ukázal klíčovým pro McGregorův život. Možná stojí za zmínku i kariéra jeho premiérového soupeře. Podle serveru tapology.com, který sestavuje statistiky zápasníků, Campbell si další duel v kleci už nepřipsal.

První duel irského bojovníka se odehrál 17. února 2007 v Dublinu. Devatenáctiletý talent předvedl rychlost, dynamiku a duel nakonec trval dvě minuty. Rozhodčí boj zastavil a prohlásil vítězem Conora McGregora.

Zatímco otřesený soupeř se držel provazů, duel proběhl v ringu, McGregor dal průchod svým emocím a skákal radostí. Nadšení z výhry bylo obrovské. Tady prožil tento Ir první euforii, tady se zrodil zápasník, jenž za pár let způsobil světovou bouři ve světě MMA. „Ukázalo se, že cesta, po které jsem šel, byla správná," okomentoval jedenatřicetiletý bojovník vzpomínku.

Reklama

Související témata: