Hlavní obsah

Šokující pohled mizí. Po pekelné bitvě se Polka uzdravuje

Praha

Minulý víkend si prošla peklem. Zápasnice MMA Joanna Jedrzejczyková se v Las Vegas postavila čínské šampionce Čang Wej-li. Po pěti kolech odešla Polka s porážkou a se zničeným obličejem a napuchlou hlavou. Při porovnání fotek před a po zápase byl rozdíl markantní. Po několik dnech Jedrzejczyková natočila fanouškům vzkaz, že její zdravotní stav se lepší.

Foto: Profimedia.cz

Joanna Jedrzejczyková před zápasem s Číňankou.

Článek

„Na tváři a na těle mám ještě nějaké modřiny, ale cítím se lépe. Otok se zmírnil, takže je situace lepší," řekla s úsměvem Polka.

„Joanna se soupeřkou předvedly jeden z nejúžasnějších zápasů v historii UFC, a to nejen v ženské divizi. Neskutečná štípaná na pět kol. Obě holky prokázaly obrovskou odolnost a srdce. Holky si vůbec nic nedarovaly," okomentoval bezprostředně po zápase výkony v oktagonu trenér Daniel Barták.

Foto: Profimedia.cz

Joanna Jedrzejczyková během zápasu.

Číňanka poprvé obhajovala mistrovský pás pod americkou organizací UFC. Nakonec se ukázalo, že ho nejen udržela, ale také předvedla výkon, který předčil očekávání. Obě zápasnice po duelu skončily v nemocnici.

„Cítila jsem se více a více oteklá, od třetího kola mě otok trápil, situace se zhoršovala," přiznala Polka, která soupeřku neopustila ani v nemocnici. „Ležely jsme vedle sebe, dělil nás jen závěs," řekla Číňanka.

Po pár dnech se Jedrzejczyková, která odešla hodně potlučená, dostává z nejhoršího. "Panebože, to čelo Joanny," nemohla uvěřit skutečnosti pár hodin po bitvě neporažená zápasnice UFC Tatiana Suarezová.

Snad se vše obejde bez trvalých následků...

Reklama

Související témata: