Hlavní obsah

Střelbu v garáži nepřežil zápasník MMA

Praha

Šokující zpráva přišla z brazilské komunity bojových umění. Server MMA Fighting informoval, že zápasník Glyan Alves byl zastřelen ve městě Juiz de Fora. Pětadvacetiletý sportovec měl být zasažen třemi střelami, do pasu a nohy v garáži svého domu. Ani rychlý převoz do nemocnice mu život nezachránil.

Foto: Twitter: Plantão JF

Glyan Alves už žádnou radost z vítězství nezažije, byl v Brazílii zastřelen.

Článek

V současné době probíhá vyšetřování brazilské policie. Alves ve své kariéře vyhrál třináct zápasů z osmnácti, byl držitelem titulů organizací Shooto a JF Fight Evolution.

Po pěti výhrách v oktagonu v minulém roce dvakrát prohrál, v roce 2020 žádný zápas neměl. Už mít ani nebude. „Okolnosti smrti dosud nebyly objasněny. Upřímnou soustrast jeho rodině, která přišla o mladého a nesmírně talentovaného muže, který měl před sebou mnoho dalších úspěchů. Dnes jsme ztratili skvělého sportovce," zveřejnil na instragamu shootobrasil.

Na jednom ze svých posledních příspěvků na instagramu před několika týdny zveřejnil Alves obrázek se svou dcerou, kde napsal: "Miluji tě."

„MMA bojovník Glyan Alves právě zemřel poté, co podstoupil operaci. Oběť byla zasažena třemi výstřely do pasu a nohy. Upřímnou soustrast rodině a přátelům," zveřejnil na twitteru gym Plantão JF.

Reklama

Související témata: