Hlavní obsah

Když si muž se ženou dají trénink

Praha

Když je karantény hodně, musí přijít uvolnění, aby se z toho člověk nezbláznil. Hvězda UFC Thiago Santos si zatrénoval před kamerou se zástupkyní ženského pokolení. A musel si dávat pozor. Ruska Jana Kunickajová má za sebou už čtyři zápasy pod americkou organizací.

Foto: UFC

Thiago Santos

Článek

„Doufám, že vaše karanténní tréninky jsou stejně dobré jako naše. Chci všem poslat nějakou pozitivní energii," napsal na instagram zápasník s přezdívkou Marreta, česky Kladivo.

Pokud by došlo na opravdový trénink, o vítězi by nebylo pochyb, ale třicetiletá Ruska přesto umí, nadarmo není v nejprestižnější MMA organizaci světa. Za sebou má celkem už 17 zápasů, pětkrát prohrála.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

I hope your quarantine trainings the same good us ours🥰 Just want send some positive energy to everyone 😘 Tag here person with who you would like to train now❤️ My one and only choose @tmarretamma. 🇷🇺 Я надеюсь ваши тренировки во время карантина также хороши как наши🥰 Просто хочу отправить всем немного позитивной энергии🥰 Тэгните в комментария с кем бы вы хотели тренироваться вовремя карантина?◀️ Мой единственный выбор конечно @tmarretamma ❤️ 🎥 @reinaldofreitasbr

Příspěvek sdílený Yana “Foxy” Kunitskaya (@yanamma),Dub 19, 2020 v 7:04 PDT

O šest let starší Brazilec má za sebou osmadvacet duelů v kleci, jedenadvacetkrát zvítězil. V únoru minulého roku se představil také v Praze, kde v hlavním zápase před limitem ukončil Jana Blachowicze z Polska.

Kdy dojde na konec tréninkových hrátek a UFC bude opět pořádat galavečery, je zatím nejisté, hlavní slovo má stále nemoc Covid-19.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články