Hlavní obsah

Netradiční bitva! Vémola se dočkal, může porazit Végha

Praha

Nedá si pokoj, v hlavě mu bliká červená kontrolka, na které svítí jméno Attila Végh. Od 9. listopadu loňského roku má Karlos Vémola v hlavně touhu, kterou vyměnil za UFC. Na podzim ve vyprodané O2 areně ho Végh poslal k zemi. Od té doby všude mluví o odvetě, chce vítěze dostat pod tlak, dotlačit ho k odpovědi, aby kývl na zápas číslo dvě. Za pár hodin má šanci bývalého šampiona Bellatoru porazit, a to v souboji na airbiku. Malý krůček, ale pro Vémolu tolik chtěný. „Další z malých kroků, jak donutit Attilu Végha k odvetě,“ přiznává Terminátor.

Foto: Oktagon MMA

Karlos Terminátor Vémola může porazit Attilu Végha. Na klec si musí ale ještě počkat.

Článek

Když si Vémola nasadí něco do hlavy, vezme to za své. Stane se posedlým. Jeho stínem je nyní Végh. Čtvrteční souboj proběhne na dálku, oba se posadí na airbike a pojedou pět minut, takto je dlouhé jedno kolo v MMA.

Stejné stroje, stanovený čas a králem bude ten, který najede více kalorií. Oba tento pekelný stroj znají, používají ho v přípravě. Kdo na něm jel, ví, že jeho druhé jméno je bolest. Vydržet pět minut a jet na maximum, je očistec, který není pro každého.

Karlos Terminátor Vémola padl. Dostal K.O. od Attily VéghaVideo: Sport.cz

"Zakousnout se a nepovolit, v tom je obecně velká deviza Terminátora Vémoly. Proto je podle nás v tomhle pětiminutovém rychlotestu, kde půjde především o absolutní fyzickou výdrž, favoritem," myslí si vedoucí bookmaker Tipsportu Pavol Boško. Předpovědi. Před listopadovou bitvou byl Végh také outsider, nakonec on slavil velkou výhru.

Bitva na dálku se uskuteční tento čtvrtek v 19:30 a můžete ji sledovat v přímém přenosu na O2 TV Sport. Pěsti nahradí pedály. Přiblíží se Vémola tímto netradičním soubojem k vysněné odvetě v oktagonu?

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Dalsi z malych kroku jak donutit @veghattila k odvete💪👊🦁

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),Dub 26, 2020 v 9:51 PDT

Vémola po porážce v O2 areně
Listopad 2019
Půjdu tvrdě pro svůj rematch, který si myslím, zasloužím, protože se mi zbortil sen, který tu buduju šest let a já nedovolím, aby se mi zbortil pro jeden úder, pro jednu ránu.
Leden 2020
Attila vyhrál, zcela respektuju, že je v pozici šampiona. Neříkám, že se mnou musí zápasit teď. Jediný, co chci, ať Oktagon řekne, koho mám porazit, abych si ho potom zasloužil. Můj ideální scénář je mít titulový zápas ve váze do 84 kilo, myslím, že si ho zasloužím, to je moje váha. Potom bych se chtěl stát prvním, který má v Oktagonu titul ve dvou vahách, pokusit se o titul v 93, pak nebude mít Attila jinou množnost, než se mi postavit.
Únor 2020
Šlo o historický zásah v bojových sportech. Posunuli jsme se, to je bez pochyb, byla to jedna z největších sportovních událostí. Největší ale nebyla, teprve se zahřívám, budou větší věci, mnohem větší věci. Uvidíte. Na konci minulého roku jsem klopýtnul, ale už jsem zpátky v sedle. Teď žiju rok 2020, vše vyvrcholí v roce 2021.

Reklama

Související témata: