Hlavní obsah

Už jste viděli? Muradov malířem, Vémola kuchařem, Pešta stáhnul králíka

Minimum fotek a videí z tréninků, současná doba dává nakouknout i do jiných koutů zápasníků MMA. A některé patrně překvapí. Machmud Muradov se pustil do malování, Karlos Vémola vaří, Attila Végh rybaří, Viktor Pešta seká dříví, stahuje králíky a David Dvořák zahradničí. I tohle je tvář tvrďáků z klece.

Foto: Facebook: Viktor Pešta

Vitkor Pešta. Stáhnout králíka moc lidí neumí.

Článek

Tréninkové podmínky se pomalu zlepšují, ale stále nejsou stoprocentní. Klasické galavečery jsou ještě v nedohlednu, jak to bude s fanoušky, je také neznámá.

„Dnes jsem se pustil do malování, připravujeme vše pro malinkou. Takhle trávím karanténu. Využívám volného času s těmi nejbližšími. Užívejte krásného počasí a rodiny. Hlavně hodně zdraví vám všem," nechal se vyfotit s válečkem na malování Muradov.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Karantin, uyda zerikib ish kunlarini sog’inib o’tiradigan payt emas, balki kundalik hayotda vaqt topa olmaydigan ishlarni bajarish vaqti. Izolyatsiya paytida ko'p vaqtim, albatta, sport bilan shug'ullanishga sarflanadi, bugun esa kundalik hayotimga biroz o’zgarish kiritib xonalarni o'z qo'lim bilan qayta bo'yab chiqishga qaror qildim. Ehtimol, sizda ham karantinda kunlaringizni foyda bilan o’tkazish uchun g'oyalaringiz bordir. Fursatdan foydalanib, barchangizni Muqaddas Ramazon oyi bilan yana bir bor tabriklayman ❤️☝🏻 Vaqtingizni foyda bilan o’tkazing, o'zingizga va oilangizga g'amxo'rlik qiling va, albatta, uyda qoling ✊🏻 —————————————————————————— Карантин не повод забиться в угол, и скучать по рабочим будням. Это время сделать то, на что мы не можем уделить время в повседневной жизни. Большую часть своего времени во время изоляции я конечно же занимаюсь спортом, а сегодня решил поменять обстановку и перекрасил комнаты своими руками. Быть может и у вас появятся идеи приукрасить дни на карантине чём-то полезным. Пользуясь случаем хотел бы ещё раз поздравить всех вас со священным месяцем Рамадан ❤️☝🏻 Проводите время с пользой, берегите себя и родных, и конечно же оставайтесь дома ✊🏻 Спасибо братья за помощь @sadykovhamid @albertwrest @a1exander_litvinov ———————————————————————————— Dnes jsem se pustil do malování připravujeme vše pro malinkou ❤️, takhle trávím karanténu. Využívám volného času s těmi nejbližšími. Užívejte krásného počasí a rodiny hlavně hodně zdraví vám všem ✊🏻 ——————————————————————————— #muradov #TMT #home #alhamdulillah #ufcfighter #uzbek #cannacare #monster #work #happy #czechrepublic #frends #prague #mma

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),Dub 27, 2020 v 9:56 PDT

Terminátor Vémola odhodil tréninkový pytel a vzal do ruky vařečku. Postavil se do kuchyně. Co z tohoto vznikne? „Něco se chystá, něco se vaří," napsal jen první Čech v UFC na Instagram.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Neco se chysta neco se vari😅💪 moje jidelnicky najdes na @oktagonmma S OKTAGONEM DO FORMY💪👊🦁

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),Dub 27, 2020 v 12:07 PDT

Vémolův poslední soupeř Attila Végh si užívá nejen rodiny, ale také má čas na svůj koníček. Čas si užívá na rybách. A podle fotek se mu daří.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

ČAKAU SOM ŤA CELÚ NOC MOU 🎣🎣🎣💪

Příspěvek sdílený Attila Vegh (@veghattila),Dub 25, 2020 v 12:23 PDT

Viktor Pešta tráví dny i manuálními pracemi. Pustil se do sekání dřeva a pochlubil se také, jak umí stáhnout králíka. „Příprava na apokalypsu aneb Viktor Grylls v akci," přidal Pešta komentář k fotce.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

🇨🇿 Příprava na apokalypsu, aneb Viktor Grylls v akci. ... 🇬🇧 Sharpening my survival skills. Meet Viktor Grylls.

Příspěvek sdílený Viktor Pesta (@viktorpesta),Dub 19, 2020 v 11:13 PDT

Svůj čas pečlivě mezi tréninky a volný čas dělí i David Dvořák. Vzal do ruky rýč a kropicí konev. „Nastal čas vzít opět do rukou rýč. Dnes je totiž Den Země a týpci jako já a ty prostě ekologii a ochraně životního prostředí fandíme!" napsal před pár dny zatím poslední Čech, který se představil v UFC.

Reklama