Hlavní obsah

Šaty? Nepotřebujeme, vzkázala odhalená kráska. A fanoušci šílí

Portland/Praha

Hvězdná bojovnice opět rozvášnila fanoušky. Kvůli pandemii koronaviru nemůže Paige VanZantová řádit v UFC, a tak se s partnerem rozhodla bavit fanoušky jinak. Na sociálních sítích totiž zveřejňuje povedený pár nahé fotografie ve všech možných situacích. Bez oblečení se ukázaly hvězdy v tělocvičně, na zahradě, v kuchyni či třeba na chodbě, když se chystali k venčení psa. A fanoušci jsou ve varu. „Zjistili jsme, že šaty vlastně nejsou pro nás," komentuje poslední snímek Paige VanZantová.

Foto: Facebook: Paige VanZant

Zápasnice MMA, nejprestižnější organizace UFC. Paige VanZantová si odskočila z klece na pláž.

Článek

Zamilovaný pár si užívá karanténu nařízenou kvůli pandemii koronaviru naplno. A nezapomíná ani na fanoušky. Naposledy třeba bojovnice poslala na sociální sítě fotku, kde je nahá, citlivé partie ukrývá jen klobouk. To její manžel má boty, ponožky a k tomu čepici. „Přemýšleli jsme o tom, co si vzít, ale oblečení není pro nás," směje se duo.

Pro fanoušky je to jen další z hodně žhavých snímků, které v posledních týdnech poslal dvojice do světa. Nazí se vyfotili například při tréninku v tělocvičně, nebo třeba v kuchyni. Tam snímek doplnil lechtivý komentář: „Děláme to dobře?" a odpovědí přicházely stovky.

Třicetiletý partner bojovnice Vanderford s úsměvem říká, že se páru začalo přezdívat Van Nudisté. „Asi je to na místě. Ale my jsme se jen rozhodli, že si v izolaci užijeme trochu zábavy, že prostě budeme nazí. Někdy je to možná trochu divoké, ale na sociální sítě dáváme snad vkusné fotky," stojí si bojovník za tím, že jde hlavně o zábavu. Na jedné z fotek třeba použil na zakrytí citlivých míst jinak odhalené postavy whisky hvězdného bojovníka Conora McGregora.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Tried the whole “clothing” thing for awhile..... not for us.

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Kvě 19, 2020 v 5:33 PDT

„Každý den jsme se snažili přijít s něčím novým, ať už jsme pracovali, plánovali a vařili jídlo, zahrádkařili, nebo byli venku na balkóně," hlásí bojovník. „To, že toho moc nenosím, je pro mě normální. Pocházím z oblasti na Aljašce. Řekl bych, že 90 procent mého života jsem neměl na sobě oblečení. Tak se cítím nejpohodlněji. Paige je v tomhle podobně naladěná," dodává partner známé bojovnice, která nafotila snímky v plavkách i pro prestižní Sport Illustrated v roce 2019.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Did anyone call for a sexy @si_swimsuit photo???? 😍🌞

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Dub 28, 2020 v 12:45 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Our two favorite things... 🥃 🍿

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Dub 6, 2020 v 6:26 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Play in the dirt. Because life is too short to always have clean fingernails.

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Dub 4, 2020 v 11:59 PDT

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Last nights workout 🏋️‍♂️

Příspěvek sdílený Paige VanZant (@paigevanzant),Bře 31, 2020 v 1:57 PDT

Reklama

Související témata: