Hlavní obsah

Mladý šampion ve třiceti letech nečekaně zemřel

Londýn/Praha

Svět bojových sportů zasáhla nečekaná smrt. Podle informací britských médií zemřel třicetiletý anglický bojovník Jahreau Shepherd. Příčiny nečekaného úmrtí šampiona welterové váhy ještě nebyly oznámeny.

Foto: Sport.cz

Úspěšný bojovník MMA Jahreau Shepherd zemřel.

Článek

Informace o smrti mladého bojovníka se objevily na sociálních sítích. „Každý bojovník je ze zprávy o smrti Jahreaua Shepherda šokovaný a zničený. Jay byl náš šampion. Byl talentovaný, byl obrovskou osobností. Rád se smál a jeho smích byl nakažlivý," stojí v prohlášení organizace, kde Shepherd bojoval

„Uvnitř klece byl naprostá špička, šampion. Měl srdce válečníka. Naše myšlenky jsou nyní s jeho rodinou a všemi nejbližšími. Odpočívej v pokoji, šampione."

Památku mladého bojovníka uctil třeba známý komentátor MMA Michael Morgan. „Jsem šokován zprávou o jeho smrti. Byl to pravý chlap. Uvnitř klece i v běžném životě. Odpočívej v pokoji," uvedl.

Shepherd, kterému se přezdívalo Noční můra, bojoval během kariéry pod organizacemi Cage Warriors a Bellator, stejně jako UCMMA a Fusion FC. V únoru porazil v souboji o titul šampiona welterové váhy Quintena de Vreughta. Mezi profesionály měl za sebou osm zápasů, šest z nich vyhrál.

Reklama

Související témata: