Hlavní obsah

Neporažený boxer z Mayweatherova týmu zemřel po přestřelce na ulici

Moreno Valley/Praha

Americký boxer Danny González je po smrti. Dvaadvacetiletý talent bojových sportů a člen týmu legendárního bojovníka Floyda Mayweathera Jr. se stal obětí pouliční střelby v pondělí během amerického Svátku práce. Podle portálu TMZ k tragédii došlo v městě Moreno Valley v Kalifornii.

Foto: Sport.cz

Americký boxer Danny González se stal obětí střelby.

Článek

Americký boxer latinského původu González zemřel v pondělí ve 21 hodin po přestřelce na ulici. Podle místní policie byla na místo ihned po incidentu přivolána záchranná služba, talentovanému boxerovi už ale nebylo pomoci.

Totožnost útočníka i motiv střelby jsou podle amerických médií v tuto chvíli předmětem vyšetřování. Společně s Gonzálesem byli na místě ošetřeni ještě další dva mladíci, kteří byli se střelnými zraněním převezeni do nemocnice.

„S obrovskou lítostí oznamujeme, že nadějný a talentovaný boxer Danny González tragicky zahynul," napsal na sociální síť Twitter prezident organizace WBC Mauricio Sulaiman.

González měl úctyhodnou bilanci mezi amatéry, kde odboxoval 109 zápasů, z nichž v 96 případech odešel jako vítěz. V roce 2016 podepsal smlouvu s Floydem Mayweatherem Jr. a stal se součástí jeho týmu. Do profesionálního ringu se postavil třikrát a pokaždé vyhrál.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Calgary - San Jose 5:1

Premiérový gól v NHL a navrch bitka. Český útočník zažil v zámoří velký večer
NačítámNačíst další články