Hlavní obsah

Krutá daň z duelu těžkých vah. Brazilec bojoval se čtyřmi zlomenými žebry

Praha

Prohru poznal po více než třech letech, navíc zažil první K.O v kariéře. Téměř 120 kilový Augusto Sakai si víkendovou porážku v UFC bude navždy pamatovat. Připomínat mu ji bude bolestivé zranění, které po bitvě odhalil. Alistair Overeem mu zlomil postupně čtyři žebra v Las Vegas na akci UFC Fight Night 176.

Foto: UFC

Augusto Sakai odešel z posledního zápasu se čtyřmi zlomenými žebry.

Článek

Krutou daň si vybral devětadvacetiletý Brazilec, devítka těžké váhy UFC. Tu mu přichytal soupeř o čtyři příčky nad ním. Nizozemec zvítězil v pátém kole, když soupeře na zemi několikrát tvrdě zasáhl lokty a rozhodčí duel ukončil.

„Ve druhém kole mě trefil kolenem, které mi zlomilo dvě žebra. Když jsme šli za zem, tak mě trefil loktem a zlomil mi další dvě žebra, takže od té doby jsem byl vlastně bez čtyř žeber, nemohl jsem se pořádně bránit," citoval Brazilce server sherdog.com.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

FOUR DECADES IN THE GAME. @AlistairOvereem isn't afraid of some deep water 🌊 #UFCVegas9

Příspěvek sdílený ufc (@ufc),Zář 5, 2020 v 7:55 PDT

Vše mohlo být jinak, ve třetím kole měl Sakai převahu, jenže soupeř šel radši na zem, kde využil dominantní horní pozice a úderů. V tomto pokračoval i v další pětiminutovce. V pátém kole se scénář opakoval a za 26 sekund bylo hotovo.

„Nemohl jsem ukázat své jiu-jitsu. Nemohl jsem se moc dobře bránit. Jsem si jistý, že využil své zkušenosti ve svůj prospěch, ale to jsem očekával. Nesnažím se hledat výmluvu, ale ta žebra, to byla bolest, přesto jsem zkoušel vydržet, co to šlo," dodal Sakai.

Čtyřicetiletý Overeem, který putuje bojovým světem s přezdívkou Demolition Man, si připsal druhou výhru v řadě. Opět zápas ukončil před limitem.

Reklama

Související témata: