Hlavní obsah

Nepříjemná změna před bitvou v UFC. Muradov má nového soupeře

Praha

Změna, která není nikdy příjemná. Machmuda Muradova čeká na konci října třetí zápas v UFC. V Las Vegas se měl pobít s Krzysztofem Jotkem. Tento duel neproběhne, Polák se zranil a Čech kývl na bitvu s novým sokem, je jím Kevin Holland z USA.

Foto: Facebook: Makhmud Muradov

Co předvede Machmud Muradov na konci měsíce v Las Vegas?

Článek

„Bohužel můj soupeř Jotko se zranil, tak jsem podepsal smlouvu s jiným soupeřem. Místo a datum zůstávají stejné. Je jedno proti komu, cíl je jasný. Díky moc za podporu: 31.10. je za rohem," okomentoval Muradov změnu.

Třicetiletý zápasník se připravoval na leváka, teď má praváka, což je největší změna, se kterou se bude muset vypořádat. Muradov zápasil naposledy v prosinci minulého roku, knockoutoval Trevora Smithe. Předtím na něj v UFC nestačil Alessio Di Chirico.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

31 oktyabr 📍Las-Vegas! In Sha Alloh birgallikda yana bir g'alabaga yaqinmiz ✊🏻 ————————————————— 31 октября 📍Лас-Вегас новый оппонент,цель все та же Ин Ша Аллах победа ☝🏻 ———————————————————— 31 October 📍Las-Vegas New opponent but the goal stays the same, WIN ☝🏻 —————————————————- 31 října Las-Vegas 📍Nový soupeř ale cíl zůstává stejný, společně jedeme pro další vítězství ☝🏻 —————————————————————————- #muradov #tmt #ufc #fight #alhamdulillah #ready #war #uzbek #czech #lasvegas #win #monstermma #ankos

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),Říj 18, 2020 v 11:39 PDT

„Těším se moc, mám až husinu, nikdy jsem neměl tak dlouhou pauzu. Těším se, že uvidí jiného Macha, než viděli v předchozích dvou zápasech, ukážu svoje kvality," řekl třicetiletý zápasník před pár týdny.

Muradov v MMA kariéře dosáhl na 24 výher, šestkrát prohrál, naposledy odešel jako poražený v roce 2016. O tři roky mladší Američan má skóre 19:5. Letos stihl v UFC tři souboje a všechny vyhrál.

"Nový soupeř, ale cíl zůstává stejný, společně jedeme pro další vítězství," nepochybuje o výsledku Muradov.

Reklama

Související témata: