Hlavní obsah

Dárek pro Karlose Vémolu. Splní si dětský sen, bude to pořádně burácet!

V sobotu jasně porazil Milana Ďatelinku. Karlos Vémola se od té doby nezastavil. Žádný odpočinek. Akce střídá akci. Naposledy ve středu v Brně předával spolu s Jiřím Procházkou dárky dětem na onkologickém oddělení, dnes si ale čas na sebe udělá. Přivezou mu totiž dárek za vítězství. Bude to pořádně burácet! Nadělí si motocykl slavné značky Harley-Davidson. Více prozradí v našem videu.

Karlos Vémola se odměňuje za zápas s Ďatelinkou. Dárkem na dvou kolechVideo: Sport.cz

 
Článek

Baterky dobít potřebuje. Terminátor plánuje útěk z Česka. Už brzy. „Nikomu nic nenahlásím, sedneme s Lelou do letadla a někam na pár dní vypálíme. Jsem teď pracovně vytížený víc, než jsem byl před zápasem s Ďatelinkou," říká pětatřicetiletý zápasník MMA.

Na kontě má čtyři vítězné duely v řadě. Brzy chce další a další. Najít pro něj soupeře není ale snadné. „Pro mě za mě jsem připravený na zápas zítra. Jde o to, kdy mě budou promotéři chtít a kdy pro mě budou mít soupeře. Bláznivě se tam hlásí nějakej Pirát a pár podobných adeptů, ale Oktagon už tohle nechce a zahraničního soupeře pro mě momentálně nemá. A když, tak chtějí, aby se nejdřív prokázal. Takže si nemyslím, že budu zápasit dřív než na Štvanici."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: