Hlavní obsah

McGregor zuří! Zruší trilogii s Poirierem?

Las Vegas/Praha

To je ale překvapení! Irský bouřlivák Conor McGregor nejspíš vycouvá ze svého třetího zápasu s Dustinem Poirierem. Ten ho totiž obvinil z toho, že se vykrucuje z jejich sázky, kterou uzavřeli před druhou bitvou. McGregor teď vyhrožuje, že 10. července bude bojovat s někým jiným. Jenže prezident UFC Dana White ohlásil, že bojovníci by se měli utkat v Las Vegas před plným hledištěm. Jak to tedy je?

Foto: UFC

Dustin Poirier (vlevo) a Conor McGregor při staredownu před zápasem v Abú Zabí.

Článek

Oba bojovníci se před druhým vzájemným zápasem dohodli, že poražený přispěje částkou pět set tisíc dolarů na charitu, kterou vybere ten druhý. Vítězem se stal Poirier, který vybral svou organizaci „The Good Fight Foundation", ale půl milionu se od ledna nedočkal.

Na internetu proto teď odstartoval válku, kvůli které k třetí bitvě obou borců možná ani nedojde. Mimo jiné uvedl, že organizace se s irským šampionem několikrát snažila spojit, ale marně. McGregor se zase snaží Dustina vykreslit tak, že mu jde jenom o peníze, a ne o odkaz, který po něm zbyde – jak v ringu, tak mimo něj.

Američan pak ve slovní hádce vzkázal, že v plánovaném zápasu na začátku července, opět okusí McGregor porážku. Ten mu na to odpověděl, že se zápas ruší a že bude bojovat s někým jiným. „Hodně štěstí s novým kontraktem, děcko," zakončil konverzaci Ir. Poirier mu na to napsal už jen „ok" a přiložil video z jejich posledního zápasu.

Prezident UFC Dana White oznámil, že zápas by se měl konat v Las Vegas za maximální kapacity fanoušků v hledišti. Že by se ze strany zápasníků jednalo tedy jen o pokus co nejvíc akci zpromovat? Nechme se překvapit, jak tohle ještě dopadne.

Reklama

Související témata: