Hlavní obsah

Děsivý knockout! Loket na bradu a bylo vymalováno

Soči

V posledních týdnech se s parádními knockouty roztrhl pytel. Jinak tomu nebylo ani na MMA turnaji s názvem AMC Fight Night v ruské Soči. Souboj mezi Šaraputdinem Magomedovem a Michailem Allachverdianem nabídl fantastický vypínák. Postaral se o něj prvně jmenovaný, který si tak připsal šestou výhru mezi profesionály.

Foto: PiraniaClub

Šaraputdin Magomedov se mimo MMA věnuje také boxu.

Článek

Zápas přitom netrval ani celé jedno kolo. Hned v úvodu se Allachverdianovi povedlo soupeře natlačit k pletivu, kde oba zápasníci vydrželi snad tři minuty. Pro Magomedova se tak zápas nevyvíjel vůbec dobře, z náporu svého protivníka se mu totiž nedařilo vymanit.

Po dlouhé přetlačované u pletiva, se Magomedov přeci jenom dostal k slušnému ataku. Při něm si oba borci vyměnili řadu velice přesně mířených direktů, nechyběly ani zásahy koleny. V době, kdy Magomedov couval k pletivu a čelil kombinaci soupeře, dokázal velice přesně mířeným loktem zamířit přesně na bradu. Allachverdian se bezvládně poroučel k zemi a bylo tak po zápase.

Magomedov je tak stále bez porážky, navíc si připsal šesté ukončení před limitem. Jen jedinkrát tomu bylo déle, než v prvním kole.

Reklama

Související témata: