Hlavní obsah

Obrovský křik a bolest! Ruský zápasník málem soupeři zlomil nohu

Las Vegas

V americkém Las Vegas se konal další díl populární show Dana White Contender Series, kde se zápasníci pokoušeli vybojovat vysněný kontrakt v prestižní organizaci UFC. Na tento úspěch dosáhl také ruský bijec Gadži Omargadžijev, kterému se porotu v čele s prezidentem Danou Whitem povedlo přesvědčit povedeným výkonem, a hlavně ukázkovou submisí. V závěru prvního kola totiž sáhl po páce na koleno, prostřednictvím které málem soupeři zlomil nohu.

Foto: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Gadži Omargadžijev (vlevo) dokázal zvítězit díky páce na koleno.

Článek

Paradoxně do lepší pozice se poblíž pletiva dostal soupeř, kterým byl Jansey Silva. Ten se ovšem nechal chytit za pravou nohu, kterou Omargadžijev rázem začal páčit v koleni. Silva sice několik vteřin dokázal přečkat, poté ale byl z jeho úst slyšet velký křik znamenající obrovskou bolest. Brazilec tak byl donucen odklepat konec zápasu, což zajisté ocenila také jeho pravá noha.

Informace ohledně zdravotního stavu brazilského zápasníka zatím nejsou známy.

Omargadžijev si díky povedenému výkonu vysloužil vysněný kontrakt v organizaci UFC. Zároveň neporažený ruský zápasník dosáhl na třináctou výhru v řadě.

Prezident Dana White rozdal ještě další čtyři smlouvy, jednu z nich obdržel také bývalý zápasník československé organizace OKTAGON MMA Javid Basharat. V minulosti se v této populární show představil také Čech Michal Martínek. Tomu se ovšem do slavné organizace nepovedlo prorazit, což dokázal napravit Slovák Martin Buday.

Reklama

Související témata: