Hlavní obsah

Šel k zemi po nekompromisní levačce. K.O. za 9 vteřin

Praha

Bojová umění v Japonsku mají tradici a fanoušci umí bitvy ocenit. Někdy nemusí dojít ani k dlouhým výměnám, stačí jedna přesná trefa, která pošle soka do kolen a ukončí zápas. O víkendu na akci Rizin 10 Koži Horiguči zamířil a trefil, Ian McCall se poroučel k podlaze ringu. O vítězi nebylo pochyb, i takto končí duely MMA.

Koži Horiguči a jeho tvrdá levačka. Takto ukončil zápas.

 
Článek

Devět sekund a příběh byl napsán. Vykrytý úder soupeře, kontr a levačka vše ukončila. Američan McCall si připsal třetí porážku v řadě, podruhé za sebou se nedočkal druhého kola. Na konci minulého roku pro něj skončil zápas po 106 sekundách, nyní už po devíti. Ve třiatřiceti letech má bojovník se zkušenostmi ze slavné UFC za sebou dvacet zápasů, třináct jich vyhrál.

Jeho soupeř ve Fukuoce si také prošel nejlepší ligou bojových zápasů MMA, teď válí pod hlavičkou Rizinu jako český vyslanec Jiří Procházka.

Sedmadvacetiletý Japonec Horiguči má v profesionální MMA kartě naspáno 26 zápasů, jen dva prohrál. Nyní si drží devět výher v řadě, naposledy prohrál v dubnu před třemi lety. Jeho šňůra asi nebude náhodná.

Reklama

Související témata: