Hlavní obsah

Hořká pilulka pro McGregora. Karma je zrcadlo, uvedl jeho soupeř

Praha
Aktualizováno

Spoustu nadávek padlo před bojem. To je docela očekávaný průběh vyhroceného souboje v UFC. Třetí zápas mezi Conorem McGregorem a Dustinem Poirierem měl prostě punc bitvy plné emocí. Rozuzlení samotného duelu vypadalo na první pohled naprosto nečekaně. Irský bojovník špatně došlápl a ošklivě si poranil nohu, k čemuž však přispěl jeden z momentů v úvodu duelu. Zápas musel být ukončen. Množství slovních útoků pokračovalo i po zápase.

Foto: Profimedia.cz

Dustin Poirier (vpravo) porazil na turnaji UFC 264 Conora McGregora.

Článek

Bylo by ale velice podezřelé, kdyby si dvaatřicetiletý Ir zlomil holenní kost pouze špatným došlápnutím. V úvodu duelu totiž Poirier po jednom z ubráněných kopů zřejmě poškodil svému soupeři nohu. „Na začátku jsem zabránil jednomu kopu, tam mu noha určitě křupla. Cítil jsem něco takového," uvedl po zápase Poirier, který byl ale v průběhu rozhovoru stále velice nažhavený.

„Řekl, že mě zabije. Tohle se neříká. Karma je zrcadlo. Občas se to takto stává, porazil jsem ho. Každý, kdo na mě tady bučel, mi může políbit p*del," dodal nakvašený americký bojovník. Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat. McGregor ležel opřený o klec. Porážka ho nemile zaskočila. To mu však nebránilo pokračovat ve slovních atacích vůči Porierovi a jeho manželce. „Tohle ještě není konec," křičel Ir na soupeře.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ufc (@ufc)

Poiriera musela držet ochranka. McGregor, jenž byl známý proto, že dokázal sportovně přijmout své porážky tentokrát ukázal odlišné chování. Také proto bylo před zápasem proklamováno, že se jedná o souboj dobra a zla. To také zmínil na Twitteru bývalý šampion lehké váhové divize Khabib Nurmagomedov.

„Dobro vždy zvítězí nad zlem. Jsem šťastný za Dustina Poiriera. Věřím, že na konci roku získá titulový pás," uvedl bývalý zápasník, který připravil McGregorovi připravil porážku po submisi v říjnu 2018. Americký bojovník by měl podle předpokladů vyzvat držitele titulu Charlese Oliveiru.

Mnoho lidí začalo hned po zápase spekulovat, zda se McGregor ještě v kleci někdy objeví. „Nejsem si jistý, jestli po tomhle bude ještě někdy bojovat. Uzdrav se, šampione. Tohle je strašné," uvedl na twitterovém účtu zápasník polotěžké váhy UFC Jon Jones.

Na poturnajové tiskové konferenci Poirier uvedl, že rivalita touto bitvou nekončí. Americký ranař je připraven postavit se McGregorovi i ve čtvrtém souboji. V podobném duchu hovořil i šéf UFC Dana White, který nyní chce dát irskému bojovníkovi prostor na lečení zraněné nohy. Čtvrtý vzájemný duel těchto bojovníků by si ale dokázal představit.

Reklama

Související témata: