Hlavní obsah

Dvořák získal v UFC novou smlouvu. Podaří se mu zaútočit na titul?

Praha

To, co se očekávalo, se stalo skutkem. Zápasník MMA David Dvořák po třech vítězných soubojích získal zaslouženou odměnu. Podepsal v UFC, nejprestižnější organizaci smíšených bojových umění MMA, novou smlouvu. UFC mu vyšla vstříc, vylepšila podmínky a český borec tak má jistotu dalších zápasů.

Foto: UNDERTAKER Team

David Dvořák podepsal v americké organizaci UFC novou smlouvu.

Článek

Devětadvacetiletý bojovník z Hradce Králové vyhrál v elitní světové lize všechny tři zápasy a jeho výkony v muší váze do 56,7 kilogramu nezůstaly bez odezvy. Od vedení soutěže Dvořák obdržel vylepšený kontrakt. Ten stávající by Hrobníkovi, jak se českému fighterovi v kleci přezdívá, vypršel po čtvrtém zápase.

„Od UFC jsme chtěli novou smlouvu a podařilo se nám ji získat. Je skvělé, že mám na další roky dopředu jistou budoucnost," pochvaloval si David Dvořák, nicméně bližší podrobnosti kontraktu prozradit nechtěl.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by David Dvořák (@dvorak.david)

„Organizace nám ve všech podmínkách, jaké jsme si přáli, vyšla vstříc. Smlouva je pro nás velice výhodná," řekl zápasník, jenž v královské třídě bojoval naposledy letos v květnu, kdy v Las Vegas za dvě minuty a osmnáct vteřin porazil Juancamila Ronderose z Kolumbie. Poprvé v UFC vyhrál zápas před časovým limitem. Loni v září na stejném místě ve Vegas porazil Američana Jordana Espinosu a v březnu udolal v Brazílii domácího Bruna Silvu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by David Dvořák (@dvorak.david)

„Vyjednávání s organizací bylo úplně v pohodě. Je vidět, že když člověk podává dobré výkony, tak s ním do budoucna počítají, mají s ním své plány, a proto jim vůbec nedělalo problém nám vyjít v některých věcech vstříc," uvedl Dvořák, jenž na zápasy vyráží s týmem, jehož dalšími členy jsou trenéři Jakub Kašpar, Jan Maršálek a Patrik Kincl, rovněž aktivní bojovník MMA. Právě Kincla čeká na začátku září titulový zápas v organizaci KSW s chorvatským ranařem Robertem Soldićem.

Hradecký zápasník má ve světové organizaci velké cíle. Rád by došel až na vrchol, tedy k titulu. „Máme novou smlouvu, teď si dáme pár dalších zápasů a jdeme pro titul," vyhlásil směle David Dvořák, jenž by chtěl v pořadí čtvrtý zápas v UFC absolvovat v prosinci letošního roku.

Reklama

Související témata: