Hlavní obsah

Wiggins musel kvůli zlomené noze odstoupit z televizní soutěže

Londýn

Nejúspěšnější britský olympionik Bradley Wiggins musel kvůli zranění odstoupit z televizní soutěže "The Jump" (Skok), v níž známé osobnosti soupeří v zimních sportech. Bývalý vítěz cyklistické Tour de France, jenž v závěru minulého roku ukončil cyklistickou kariéru, si při tréninku zlomil kost v noze.

Foto: Sport.cz

Bradley Wiggins slaví svůj triumf na slavné Tour de France - archivní snímek.

Článek

"Byl jsem u specialisty a mám malou zlomeninu v noze. Čeká mě tři až šest týdnů odpočinku," vysvětlil šestatřicetiletý Wiggins své odstoupení ze soutěže. "Nebyl to žádný hororový pád, jen malé tréninkové zranění, kvůli kterému už nebudu moci soutěžit. Nemám ani sádru, jen musím nechat nohu odpočinout," dodal držitel osmi olympijských medailí z dráhové a silniční cyklistiky.

Zranění celebrit tak pronásleduje i čtvrtou řadu soutěže televize Channel 4, kterou už před Wigginsem musela vzdát kvůli poranění kolena z tréninku modelka Vogue Williamsová. V minulých letech se zranili například gymnastka Beth Tweddleová, jež musela na operaci páteře, plavkyně Rebecca Adlingtonová, veslař Steve Redgrave a atlet Linford Christie.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články